Zobacz pojedynczy post
stary 24-07-2004, 17:00   #13
Barts
Użytkownik Forum

Barts's Avatar

Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Hell

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
Poziom: 40
Poziom mag.: 44
Domyślny

Cytuj:
Tutaj zgłaszać podania, według następującej formy:
Na składanie macie 7 dni, od dziś.
OSOBY Z UPOMNIENIEM NIE MOGĄ STARTOWAĆ!!!

1) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy?, moderowanie na innych forach?)
2) Doświadczenie w grze Tibia (nie najważniejsze, aczkolwiek przydatne. Lvle, osiągniecią itp)
3) Dlaczego chcesz zostać moderatorem?
4) Czy zgadzasz się na poświęcenie części swojego wolnego czasu na moderowanie tego forum? Czy będziesz w stanie czytać głupie tematy, i odpowiadać na nie mądrze ? Czy będziesz wiedział jaki temat nadaje się do kasacji, a jaki do zamknięcia?
5) Pare słow o Sobie~ (wiek, zainteresowania, postępy w szkole =D)
6) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje?

Warunki warunkami - ale co zyskujecie?
1) Prawo moderowania CAŁEGO forum
2) Wpływ na strone, możesz pomagac przy pracy na stronie, o wszystkim będziesz wiedział przed użytownikami
3) Nowa ranga
4) Tajne forum tylko dla mod&adminów
5) Op na IRCu
6) DUżo dużo więcej~

Czego oczekujemy?
1) Że będziesz często zaglądał na forum, moderując to i owo
2) Że "zaprzyjaźnisz" się z resztą tibai.pl-team
3) Że potrafisz wypowiadać się kuluralnie, poprawnie, MĄRZE.
4) Że wpadniesz od czasu do czasu na #tibia.pl
5) Że będziesz dojrzały emocjonalnie, bez skłonności do głupich wybryków itp~
6) Że będziesz chlubą zespołu tibia.pl
7) Że twoja chęć zostania moderatorem to nie tylko "by miec fajną range" "by mieć SDka" "by móc się pochwalić qmplom". Że nie zrezygnujesz po miesiącu - bo mi się juz nie chce...
1) hmm dobo chyba wiesz ;p tibia.gery.pl byly mod tu jestem od 23 lipca 2003 roku o ile pamietam
2) 80 lv elite Lunara wczesniej 51 elite Isara 27 elite isara (block DL na 25 lv) 40 master Lunara 26 master premia 27 master isara 17 sorc elysia 26 royal Solera
3) A tak dla jaj (fajne sdki pod nickiem ;p) hmm a glownie chodzi o to zeby cos zrobic na tym forum
4) Hmm nie?? (no dobra tak)
5) 18 lat lubie tibie, gram w pilke, bije idiotow pod moim domem jak za bardzo sie rzucaja, lubie wycieczki po gorach ;pppp
6) to ja mam decydowac czy wy ?
ale jesli o moja opinie wydaje mi sie ze tak, mam duze doswiadczenie w tibii i na tym forum jestem osoba doscstanowcza (czasem ironiczna ;p) ale wszyscy ktorzy mnie znaja wiedza ze potrafie byc modem (przyklad tibia.gery.pl)
Barts jest offline