1) Na forum tibia.pl jestem prawie od samego początku (miłym akcentem jest fakt, że cała strona tibia.pl powstała w tym samym okresie co już nieistniejąca gildia FotRD na Ruberze, której liderowałem).
Sukcesy? Cóż trudno mi mówić o jakichś sukcesach, ale też nie przypominam sobie żadnych porażek

Jeśli chodzi o inne fora to w zamierzchłych czasach bywałem na tibia.gery.pl i tibia.xx.pl, jestem również stałym bywalcem na forach klanowych (KRT 'Antica' i GLoS 'Antica') i tematycznych (zajmujących się m.in. LP MUD'em Barsawia, tworzeniu stron WWW, fantastyce)
2) W tibie gram od ponad 2 lat. Posiadam 3 rozwinięte postacie:
Betikes, knight lvl 42 | Knights of the Round Table (Antica)
postać ta również należała do General levy of Sarmats i Kindred Spirits
Mitrandil, druid lvl 28 (Antica)
Biraldan, paladin lvl 30 (Rubera)
postacią tą założyłem gildie Followers of the Red Dragon, gildia rozwijała się całkiem dobrze dopóki nie przerwałem gry, mój następca nie podołał obowiązkom
Osiągnieciem moge z całą pewnością nazwać przynależność do KRT (jednej z najstarszych i ciągle aktywnych gildii na Tibii (nie każdy może się tam dostać).
3) Chciałbym zostać moderatorem z dwóch powodów:
1. Czuję, że podołam temu zadaniu i co za tym idzie mogę się okazać pomocny
2. Chciałbym mieć jakiś wpływ na to co dzieje się na forum. Często widziałem idiotyczne wypowiedzi i irytowało mnie zawsze, że nic nie moge zrobić aby zapobiec takim postom
4) Jak już wspomniałem w poprzednim ustępie myśle, że podołam tym zadaniom, zaś jeśli chodzi o wolny czas, mam go wystarczająco dużo aby móc moderować to forum.
5) O sobie...
Sebastian Fidura, lat 18
W nadchodzącym roku zacznę 3 klasę Liceum Profilowanego o profilu Zarządzanie Informacją (klasa maturalna)
Interesuje się fantastyką (zwłaszcza twórczośc Pratchett'a i Hoob'a), mmorpg i rpg. Pozatym zajmuję się tworzeniem stron WWW (tutaj jest przykład mojej strony
www.betikes.prv.pl).
6)
Przymykasz oczy.
Podpierasz ręką obolałą głowę.
Wyraźnie się nad czymś zastanawiasz.
Nagle wstajesz i spoglądasz na niebo.
Uświadamiasz sobie, że znasz już odpowiedź.
Odpowiedź ta brzmi: TAK
Co chciałbym wprowadzić?
Wydaje mi się, że porządek (nie twierdze, że go tutaj brak ale zawsze ta odrobina więcej nie zaszkodzi

)
Z poważaniem
Betikes