Aloha ~~
Ja też chce być moderatorem ^^
A więc:
1) Na forum tibia.pl jestem ogólnie od początku powstania tibia.pl - a na obecnym koncie użytkuje około 5 miesięcy. Jestem raczej obserwatorem i lubię wyłapywać błędy ludzi piszących posty na tym forum, chociarz gdy jest potrzeba napiszę coś sensownego.
Sukcesy? nie mam żadnych.
2) Doświadczenie duże, gram w Tibie od 2 lat.
Postacie to raczej (nie myśleć że ja noob) słabe max 30 lvl mimo tak długiego okresu gry.
3) Zostanie moderatorem pozwoli mi zmiejszenie ilości 'noobów' na forum, poniewarz do tej pory mogłem jedynie przyglądać się armii ludzi którzy starają sie zniszczyć co zrobiliście z wielkim trudem. Moim zdaniem, moderator to w pewnum stopniu "Guard" myślę że jego zadaniem jest pilnowanie aby ludzie spędzający swój czas na forum czuli się dobrze, a nie oblęzeni przez gromady noobów.
4) Dziwne pytanie, przecierz moderator ma właśnie to robić, a nie sie lenić i chwalić się że ma status moderatora. Co do mnie to tak, będe wchodził na te głupie tamaty, odpowiadał na nie mądrze lub poprostu usunę jeśli będe uważał że forum to spam, lub łamie regulamin forum.
5) Mam 15 lat, moimi zainteresowaniami są: Tibia, pieniądze, piłka nożna, pieniądze, komputery, pieniądze ... ^^ szkoła 4,75 na koniec 2 klasy Gimnazjum. hehehe ^^
6) Każdy sie nadaje i ja też.
Thx i pozdro.