Zobacz pojedynczy post
stary 24-07-2004, 16:22   #19
Gewof
Rybzor to moja dzifka

Gewof's Avatar

Data dołączenia: 08 01 2004
Wpisy bloga: 2

Domyślny

1) Na forum siedzie jakos od tamtych wakacji, napierw bylem bez konta, potem mialem nick skatebmx po to zeby widziec nowe posty i wreszczie stalem sie aktywny zakladajac konto z netowym nickiem Gewof

Bylem modkiem na jednym forum zwiazanym z MMORPG ale forum sie rozpadlo lecz nie dawno znowu powrocilo do formy, ale teraz nie ma tam zbyt ciekawej atmosfery

Wiekszosc modkow z tego forum zna mnie z pomocy przy usuwaniu postow itd. stad tez ten tytul pod nickiem

2) No coz... w tibie nie gram juz od okolo 1,5 miesiaca wczesniej gralem glownie swoim druidem na 27lvl i 43mlvl hehehe. Mialem nie kilka innych postaci ale nie warto o nich wspominac

Ogolnie moja wiedza o tibii jest dosc spora, gralem w tibie okolo roku i nie tylko swoja postacia(mialem okazje grac Sorcem i Knightem na 50lvl+ przez okolo miesiac kazdym), wiec mysle ze to wystarczy

3) Hmm... no wiec, wiekszosc modkow ktorych znam wiedza to praktycznie od poczatku gdy pojawilem sie na IRC'u i nie jest to zadna tajemnica. Czesto mam ochote usunac jakis temat, skasowac posta itd. ale nie mam mozliwosci a nie zawsze jakis moderator jest online Tak wiec praktycznie od samego poczatku mojego aktywnego pobytu na forum mialem ochote byc moderatorem

4) No jasne!! Kto wymyslil takie glupie pytanie hue hue

5) No wiec mam 16 lat, mieszkam w Szczecinie, teraz ide do liceum Lubie RPG, czasami poczytac jakas ksiazke, interesuje sie kompami, sportem a hobby jest jazda wyczynowa na bmx 8)

6) Mysle ze tak

Edit:

@ Drom.

Staralem sie juz pomagac pisac opisy do zbroii, helmow
itd. treoszeczke pomoglem w tlumaczeniu nowego forum(nie za bardzo wchodzi mi ten niemiecki :/ ) ale chcetnie bym jeszcze cos porobil moze jakas tworcza wena mnie najdzie ;D

Edit 2 :

@ Drom.

[16:24:35] <Dr_omader> Gewof: ale nie odpowiedziales na najwazniejsze pytanie...
[16:24:40] <Dr_omader> dawaj dusze gnoju!
[16:24:41] <Dr_omader>
[16:24:52] <Dr_omader> Your soul is mine!

OK Moj Panie! Oddam swoja dusze... ssij ja