Cytuj:
Oryginalnie napisane przez vaviec
Mate@
Nie mnie wtedy zabiles^.-.
Btw. 49 pkt...moglo byc gorzej! Mozesz mi pomoc w jednej sprawie? Oblicz mi szanowny wacpan ile juz osob zdradziles na valori?Bo powiem ,ze ja sie zgubilem w kwietniu tamtego roku:> Powiem ci jedno: oszukujesz samego siebie: D. Najgorsze jest to,ze nawet swojemu rl kumplowi zepsules postac.
Nazywal sie bodajze bazylii.
@do wszystkich tych ,ktorzy uwazaja ze mate~ jest dobry osobnikiem na "kolege"
Nie ufajcie mu. Powiem wam szczerze ,ze ejst to najwiekszy skur%$#@ jakiego spotkalem na tibii. (no moze tylko Iria Maclaud byla gorsza)
No ale coz...nie ja wam wybieram przyjaciol:<
|
po 1 bazylii to wtedy co nim gralem to juz byla moja postac wiec niegadaj glupot bo on juz enichcial grac....
po 2 dziekuje za te wszystkie wyzwiska nigdy takich od nikogo nieuslyszalem wielkie dzieki ...
po3 to powiedz kogo zdradzilem bo jak pamietam to nigoko ....
baksiu wie zaco ma pasc i zaco ma hunta...
po4 to po kiegu chu.ja mnie straszyles ze mobilizujesz cale gg loooooooool jestes zwyklym debilem i nic wiecej w tobie niewidze...
po4 mam duzo kumpli i ci kumple wiedzia jakim jestem "s*****elem" wiec jak mnie neiznasz to niemow...
po5 od poczatku mi sie inepodobales...
po6 tak moglo byc gorzej ale moglobyc lepiej jakby nie nauczycilki w mojej szkole ktore nic nas nienauczyly wiec miej pretesje do nich ....
po7 oj niema 7
take care
Yours
Mate~
PS czekam na cale zmobilizowane twoje gg bo potrzebuje runek i wogole cya