[ALIGN=center]
~* Witam *~ [/ALIGN]
1) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy?, moderowanie na innych forach?)
Odp. Na forum
www.tibia.pl jestem od dosyć dawna. Chyba był to kwiecień jak zakładałam moje pierwsze konto. Wcześniej "siedziałam" na
www.tibia.gery.pl Tam miałam też konto. Niestety nigdy nie byłam moderatorką. Byłam współtwórcą strony internetowej. Na forum spędzam większość czasu. Najczęsciej podczas grania w Tibię lub rozmawiania z przyjaciółmi na gadu-gadu.
2) Doświadczenie w grze Tibia (nie najważniejsze, aczkolwiek przydatne. Lvle, osiągniecią itp)
Odp. W Tibię gram już od ponad 1,5 roku. Takie lvl które pamiętam to: 24lvl. 36lvl (oddałam koleżance ponieważ mi się znudziła), 52lvl (wspólna postać - już nią nie gram), większość ciekawszych questów wykonałam. Należałam to bardzo dużej liczby gildii. Jednak najlepsza (ostatnia) była Baku Baku Squad. Pozdrawiam wszystkich z Baku Baku!
3) Dlaczego chcesz zostać moderatorem?
Odp.
www.tibia.pl wdg. mnie jest najszybciej rozwijającym się portalem dotyczącym Tibi. Było by to wyzwanie ale i zaszczyt mieć jaki kolwiek wpływ na to co się tutaj dzieje. Moim zdaniem brak też kobiecej ręki w tym wszystkim
4) Czy zgadzasz się na poświęcenie części swojego wolnego czasu na moderowanie tego forum? Czy będziesz w stanie czytać głupie tematy, i odpowiadać na nie mądrze
? Czy będziesz wiedział jaki temat nadaje się do kasacji, a jaki do zamknięcia?
Odp. To się poprostu czuje kiedy temat ma przyszłość a kiedy nie. Kierując się regulaminem nie było by większego problemu. Moderowanie tego forum byłoby czystą przyjemnościa

Moim zdaniem głupie tematy zakładają tylko newbie więc trzeba być dla nich wyrozumiałym.
5) Pare słow o Sobie~ (wiek, zainteresowania, postępy w szkole =D)
Odp. Interesuje się trochę informatyką, muzyką, modą... etc. Od dziecinstwa interesowałam się komputerami gdyż mój tata ma firmę komputerową. Pozwala mi to, ze tak powiem "doklsztalcac" się.
6) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje?
Odp. Moim zdaniem, tak. Jestem dosyć cierpliwą osobą. Z moim doświadczeniem mogłabym pomóc chociaż "garstce" ludzi.
EDIT. Wszyscy piszą wiek itd... nie chcę być gorsza
) :
Mam 15 lat, mam na imię Maja, jestem z Piły. Uczę się w szkole prywatnej.... ehh naciskają tam

A dalsze informacje raczej nie ważne
[ALIGN=center]~* Z góry dziękuje za przeczytanie tego posta - majq *~[/ALIGN]