Zobacz pojedynczy post
stary 24-07-2004, 17:18   #23
Draago
Użytkownik Forum

Draago's Avatar

Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Płock

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 209
Draago ma numer GG 6967140
Domyślny

*** Witam ***

1 ) Na tym forum siedze od kwietnia 2003 roku, konto mam założone od września. Na Forum siedzę dziennie około 4-5 h dziennie czasami nawet więcej.

Moderatorem jestem na www.tibia.forum.prv.pl
P.S około 3 h przebywan na forum Tibi.gery.pl

2) Wydaje mi sie że moje doświadczenie z Tibia jest nienajgorsze ( nie to abym się chwalił) P
Gram w tibię od początku powstania servera Danubia

Starsi graacze znaja mnie jako Draago, młodsi jako sensej.

Postacie jakie miałem: Sorcerer 35lvl, Sorcerer 38lvl, Paladyn 35lvl i Elite Knight 52lvl wszystkie te postacie zrobiłem sam.

3) Hmmm Dlaczego chcę zostać moderatore , wydaje mi się że najlepszą odpowiedzią na to jest to że chcę pomagać tym co zaczynaja przygodę z Tibia i tym co potrzebują pomocy, myśle że moja wiedza jest wystarczająca aby pełnić takie odpowiedzialne stanowisko.
4 ) Wydaje mi się że 80% wolnego czasu spędzam na czytaniu postów czasami mądrych a czasami mniej mądrych, ale tak to jest trzeba sie poświęcać dla dobra ludzi xDDD
5 ) Mam niespełna 18 lat uczęszczam do technikum, wydaje mi sie ze moje postępy w szkole są wystarczające, bardzo interesuje sie komputerami ( pewnie tak jak wszyscy xDD)

Wydaje mi sie że odpowiedziałem na kilka podstawowych pytań.

Pozdrawiam wszystkich członków którzy pracują przy portalu Tibia.pl, oraz wszystkich użytkowników tego oto Forum.

DRAAGO
Draago jest offline