*** Witam ***
1 ) Na tym forum siedze od kwietnia 2003 roku, konto mam założone od września. Na Forum siedzę dziennie około 4-5 h dziennie czasami nawet więcej.
Moderatorem jestem na
www.tibia.forum.prv.pl
P.S około 3 h przebywan na forum Tibi.gery.pl
2) Wydaje mi sie że moje doświadczenie z Tibia jest nienajgorsze ( nie to abym się chwalił)

P
Gram w tibię od początku powstania servera Danubia
Starsi graacze znaja mnie jako Draago, młodsi jako sensej.
Postacie jakie miałem: Sorcerer 35lvl, Sorcerer 38lvl, Paladyn 35lvl i Elite Knight 52lvl wszystkie te postacie zrobiłem sam.
3) Hmmm Dlaczego chcę zostać moderatore , wydaje mi się że najlepszą odpowiedzią na to jest to że chcę pomagać tym co zaczynaja przygodę z Tibia i tym co potrzebują pomocy, myśle że moja wiedza jest wystarczająca aby pełnić takie odpowiedzialne stanowisko.
4 ) Wydaje mi się że 80% wolnego czasu spędzam na czytaniu postów czasami mądrych a czasami mniej mądrych, ale tak to jest trzeba sie poświęcać dla dobra ludzi xDDD
5 ) Mam niespełna 18 lat uczęszczam do technikum, wydaje mi sie ze moje postępy w szkole są wystarczające, bardzo interesuje sie komputerami ( pewnie tak jak wszyscy xDD)
Wydaje mi sie że odpowiedziałem na kilka podstawowych pytań.
Pozdrawiam wszystkich członków którzy pracują przy portalu Tibia.pl, oraz wszystkich użytkowników tego oto Forum.
DRAAGO