Ci co grali po meczu z ekwadorem moga tylko sobie wyobrazic sobie cos ie dzialo po meczu polaska-niemcy.
1/2 kanalu trade to bylo KUR************************AAAAAAA, JEB***E H***E , JEB***C SZWABOW

, WOJNA

!! ITP. to co oni wystawili to byl skandal, zagadalem do takiej jednej pani która bardziej sie wyrózniala z tlumu txtami rasistowskimi i zaczelem bronic niemcow i tp a on zaczela mi wyskakiwac z txtami typu ze nie ejstem polakiem, ze sie zze szwabami zmówilem, ze pewnie nosze okulary i ucze sie germanistyki, ze mam kompleks malego fiutka (

) itp no doslownie zatkalo mnie i dalem ignora.... a potem polacy zdziwieni ze dostaja deady za bialo czerwony outfit

... wstyd przyznawac sie do bycia polakiem ;/
PS: typ z xywa Braxator (a po co mam go kryc) zaczal strzelac wiazankami typu "polska sux, nie umiala wygrac nawet z bandą małp z ekwadoru" (org: Equador bounch of monkeys)
EDit:
00:54 Fury Royalt: OSAMA BIEN LADEN THE BEST SOCCER PLAYER IN THE WORLD <--- koles mial farta ze ma duzo uhów bo juz wczesniej chcialem go ubic jak skandowal HAIL HITLER....(dla zainteresowanych 25 lvl sroc z "niby" plecami tzn jak napisalem typom co odwalal to powiedzieli ze ma tylko 15 lat i zebym dal mu ignora <lol> )