Oj Dobuś Dobuś +P I co zes narobil? +P Dobra, jak wszyscy to i ja (nudzi mi sie, coz, moze mnie wybierzecie? +P)
Cytuj:
1) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy?, moderowanie na innych forach?)
|
Forum gery.pl : 31.12.02, 2 bany, 2 razy moderator =]
Forum tibia.pl : A nawet nie wiem kiedy... Ale tu raczej zadnych sukcesow +P (o, wiem! zamieszczenie moich opowiadan na stronie tibii.pl)
Forum tibia.aq : Zalozyciel, administrator~
Forum Mhorrag: j/w
Forum Faldon: j/w
Cytuj:
2) Doświadczenie w grze Tibia (nie najważniejsze, aczkolwiek przydatne. Lvle, osiągniecią itp)
|
2,5 roku gry, lub cos kolo tego. Gra 43 lvl druidem, a najwyzszy wlasny lvl - cos kolo 23 =P
Cytuj:
3) Dlaczego chcesz zostać moderatorem?
|
Poniewaz momentami przeraza mnie dzial Tworczosci +P
Cytuj:
4) Czy zgadzasz się na poświęcenie części swojego wolnego czasu na moderowanie tego forum? Czy będziesz w stanie czytać głupie tematy, i odpowiadać na nie mądrze ? Czy będziesz wiedział jaki temat nadaje się do kasacji, a jaki do zamknięcia?
|
Czytal madre tematy bede, i bede je aprobowal. Na glupie nie bede odpowiadal - bede je zamykal i/lub kasowal. Nie sadzicie, ze tak jest lepiej?
Cytuj:
5) Pare słow o Sobie~ (wiek, zainteresowania, postępy w szkole =D)
|
Krasnolud, lat okolo 150, alkoholik od urodzenia, od niedawna abstynetn +P Moze byc? +P
Cytuj:
6) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje?
|
Aleeeeeeeeez, jasne +P Ze nie +P
Cytuj:
1) Prawo moderowania CAŁEGO forum
|
A moge tylko Tworczosc, plxplxplxplxplx??