Zobacz pojedynczy post
stary 15-06-2006, 09:36   #25
Ashlon
Tibiaspy.com

Ashlon's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Blaszak
Udana gra, udana ale jest wkurzajaca w nie których momentach, o to kilka błędów:
a) gdzie sa heksy...? po co dali kwadraty?
b) miasto omfg... n/c nie da sie WOGOLE połapac co gdzie jest itd.. o pracy kamer nie juz nie wspominajac..
c) praca kamer w walkach nie powala ~.~ jest srednia, i jakos nie przypadly mi do gustu niektore jednostki haven'u , wygladaja jak gnomu/halflingi/krasnoludy/ kurduple
d) malo map
e) male mapy >.>
f) mowilem juz o dziwnej pracy kamer? pff
Reasumujac gra przyjemna i fajna lecz jest duzo nie dociagniec, nival sie staralo ale nie wiem czy na dobre to wyszlo, btw zauwazyliscie ze w tych nowych grach <np HomV , Civ IV itd> nie ma tego "czegos" co bylo w tych wczesniejszych grach, jak Stacraft, Hom III, warcraft II i/lub moze III itd..> ?
Doskonalym przykladem jest Hom V , który moze i jest świetna grą, o świetnej grafice i dzwieku, ale who cares? skoro nie ma tu tej grywalnosci.. ?
a)kwadraty tez sie niezle sprawdzalo
b)miasto teraz wyglada przeslicznie - po co wiedziec, gdzie co jest? Kupuje sie jednostki przez jedna ikonke, maszyny przez 1 ikonke, gildie magow wchodzi sie przez 1 ikonke...
c)subiektywna opinia
d)racja
e)czasami

Co do dolnej czesci tekstu - po prostu ustalamy sobie, ze homm3 jest gra "perfekcyjna", a V powinna byc taka sama, ale lepsza...Takiego czegos sie nie da zrobic. Wg mnie homm5 jest bardzo grywalne.