jupi

konkurs

to juz trzeci !!!
a tak na powaznie:
1) Na forum jestem, tak jak posze pod avatarem od 26 Sierpnia 2003
2)Gram ponad rok, na 3 swiatach, ostatnio nie mialem czasu na gre ale teraz znowu gram (15 lv pally 61/57)
3)eee bo uwazam ze na tyle dobrze znam tibie ze moge komus cos o niej powiedziec czy w czyms pomoc
4)tak,zwlaszcza ze teraz juz raczej nie bede mial wiekszych przerw w dostepie do kompa i internetu
a co do zamykania i kasowania to mysle ze na tyle dlugo tu jestem ze bede wiedzial
5)Teraz cos o mnie:
15 lat w szkole idzie mi chyba nie najgozej, przy tej ilosci czasu ktura spedzam przy kompie i na dworze srednia ~ 5 to chyba dobrze 8) ,
moje zainteresowania to komputery,internet no i najwazniejsze motory (cross)

)
6) Inaczej bym nie pisal
a teraz reszta:
ostatnio jakis czas nie gralem w tibie i nie zagladalem na forum ale teraz dowalili mi gorset

wiec bede wiecej czasu siedzial w domu=wiecej czasu przed kompem
co do "zaprzyjaznienia" sie z reszta modkow to mysle ze nie bedzie problemow (1 znam, a poprzednio jakbywalem na ircu to reszta chyba nie miala ze mna broblemow
z otrzymywaniem trojanow i wirusow sobie jakos poradze, bo i tak dostaje ich sporo na normalny mail
a co bym chcial zmienic? eee no wiec mysle ze dzial zdjecia powinien zostac troche zmodyfikowany
czyli zeby ten kto zaklada temat podawal wszystkie wiadomosci (moze powstac wzor)
i zeby nie mozna tego bylo komentowac, tak IMHO bylo by duzo lepiej dla ogladajacych
Cytuj:
NIE DAJEM CI 100% PEWNOŚCI ŻE CIE WYBIERZEMY - WIEC JESLI SIĘ TAK NIE STANIE - PROSZE CIE, ZACHOWAJ SIE DOJRZALE - I NIE OBRAZAJ SIE NA WSZYSTKICH, NEI WYZYWAJ NIKOGO ZA TO...
|
hmmm re u talkin about Jedi