Zobacz pojedynczy post
stary 24-07-2004, 19:11   #31
Parys
Mytho(L)ogy Hero

Parys's Avatar

Data dołączenia: 13 04 2004
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 1

Domyślny

Ave bracia Ave . No to jedziemy z tym koksem yyy tzn. pytaniami

Cytuj:
1) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy?, moderowanie na innych forach?)
Na forum jestem od kwietnia tego roku. Mój poradnik na temat domków (edit: i gildii) został umieszczony w dziale artykuły. Moderowałem parę mniej znanych stron o Tibii, a także stronę radia internetowego, które sam założyłem.
Cytuj:
2) Doświadczenie w grze Tibia (nie najważniejsze, aczkolwiek przydatne. Lvle, osiągniecią itp)
Więc kiedyś miałem chara na Eterni 50lvl elitle, ale niestety został hacknięty i usunięty. Teraz 26lvl paladyn. Miałem własną gildię i gh lecz niestety przez mojego internet providera już nie mam ;/.
Cytuj:
3) Dlaczego chcesz zostać moderatorem?
Ponieważ chcę pomóc temu forum, pomagać Newbie, a także żeby oczyścić to forum z n00bow. Także po to żeby starać się usunąć n00bów w sposób dyplomatyczny.
Cytuj:
4) Czy zgadzasz się na poświęcenie części swojego wolnego czasu na moderowanie tego forum?
Tak, na pewno tak. I tak dużo czasu siedzę w internecie podczas czytania i odpowiadania na tym forum.
Cytuj:
Czy będziesz w stanie czytać głupie tematy, i odpowiadać na nie mądrze ?
Nie ma nic bardziej denerwującego niż moja pani od biologii więc chyba już nic oprócz niej mnie nie zdenerwuje.
Cytuj:
Czy będziesz wiedział jaki temat nadaje się do kasacji, a jaki do zamknięcia?
Zdaje mi się, że wiem. Mam powiedzieć co do zamknięcia, a co do wywalenia to tylko na priv .
Cytuj:
5) Parę słów o Sobie~ (wiek, zainteresowania, postępy w szkole =D)
Wiek 15 lat, zainteresowania: sport, programowanie, średnia 4.65 chociaż większość czasu grałem w piłkę, czytałem forum na informatyce (panie mnie zwolniła ponieważ za szybko wszystko robię i przerobiłem cały program dla klasy 2 w klasie 1 ).
Cytuj:
6) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje?
Widzę się. Mam nadzieję, że jak mnie przyjmiecie to nie będę odstawał od reszty modków.
Cytuj:
Co chcialbys zmienic na forum, stronie. Mozesz masz jakies plany co bys chcial wprowadzic na stornie czy forum?
Chciałbym pomóc zmienić je na inne (phpBB, znam się na php, programowaniu, html), zainstalować pop-up w, którym będzie link do faq i regulaminu.
Cytuj:
Czy jestescie gotowi oddac swoja dusze i w pelni podlegac woli Panów tego forum Dobowi i Dr. Omaderowi?
Tak oddam im swoją duszę ( bo ciała chyba nie chcą ).

Miasto, które przeżyło własną śmierć!

Regulamin
Zbiór poradników Wystaw notkę! Pajacyk
Parys jest offline