Ave bracia Ave

. No to jedziemy z tym koksem yyy tzn. pytaniami
Cytuj:
1) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy?, moderowanie na innych forach?)
|
Na forum jestem od kwietnia tego roku. Mój poradnik na temat domków (edit: i gildii) został umieszczony w dziale artykuły. Moderowałem parę mniej znanych stron o Tibii, a także stronę radia internetowego, które sam założyłem.
Cytuj:
2) Doświadczenie w grze Tibia (nie najważniejsze, aczkolwiek przydatne. Lvle, osiągniecią itp)
|
Więc kiedyś miałem chara na Eterni 50lvl elitle, ale niestety został hacknięty i usunięty. Teraz 26lvl paladyn. Miałem własną gildię i gh lecz niestety przez mojego internet providera już nie mam ;/.
Cytuj:
3) Dlaczego chcesz zostać moderatorem?
|
Ponieważ chcę pomóc temu forum, pomagać Newbie, a także żeby oczyścić to forum z n00bow. Także po to żeby starać się usunąć n00bów w sposób dyplomatyczny.
Cytuj:
4) Czy zgadzasz się na poświęcenie części swojego wolnego czasu na moderowanie tego forum?
|
Tak, na pewno tak. I tak dużo czasu siedzę w internecie podczas czytania i odpowiadania na tym forum.
Cytuj:
Czy będziesz w stanie czytać głupie tematy, i odpowiadać na nie mądrze ?
|
Nie ma nic bardziej denerwującego niż moja pani od biologii więc chyba już nic oprócz niej mnie nie zdenerwuje.
Cytuj:
Czy będziesz wiedział jaki temat nadaje się do kasacji, a jaki do zamknięcia?
|
Zdaje mi się, że wiem. Mam powiedzieć co do zamknięcia, a co do wywalenia to tylko na priv

.
Cytuj:
5) Parę słów o Sobie~ (wiek, zainteresowania, postępy w szkole =D)
|
Wiek 15 lat, zainteresowania: sport, programowanie, średnia 4.65 chociaż większość czasu grałem w piłkę, czytałem forum na informatyce (panie mnie zwolniła ponieważ za szybko wszystko robię i przerobiłem cały program dla klasy 2 w klasie 1 ).
Cytuj:
6) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje?
|
Widzę się. Mam nadzieję, że jak mnie przyjmiecie to nie będę odstawał od reszty modków.
Cytuj:
Co chcialbys zmienic na forum, stronie. Mozesz masz jakies plany co bys chcial wprowadzic na stornie czy forum?
|
Chciałbym pomóc zmienić je na inne (phpBB, znam się na php, programowaniu, html), zainstalować pop-up w, którym będzie link do faq i regulaminu.
Cytuj:
Czy jestescie gotowi oddac swoja dusze i w pelni podlegac woli Panów tego forum Dobowi i Dr. Omaderowi?
|
Tak oddam im swoją duszę ( bo ciała chyba nie chcą

).