Zobacz pojedynczy post
stary 15-06-2006, 10:39   #56
Viniciuus
Użytkownik forum

Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Gliwice

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Siromic
Materialisci ... materialisci .. materialisci .. cipy ;p

PS@
Po co kupowac w firmie Drom Pacce jak na tibia com masz 15zl taniej ... Nastepni materialisci ... OmG
Ludzie czasem nie myslą ... I nie mowcie mi ze na tibia.com pacc jest trudniejszy do kupienia ...
off..
Geniusz, geniusz, geniusz... widzisz ten krzyżyk w rogu ekranu?? jeśli tak to naciśnij go ok? plx.
Dla wyjaśnienia Firma Drom oferuje sprzedarz paca za kwote 95 złotych, reszta z kwoty za kupno pacc idzie na konkursy, w których pewnie bierzesz udział albo kretyńsko krytykujesz jak firme Drom. Poza tym na tibia.pl znajduję sie wiele poradników dotyczących kupna paca, które niewątpliwie ułatwiają ten zakup osobą niedoświadczonym, pewnie takim jak Ty, jestem ciekawe czy umiałbyś zapłacić za paca przez tibia.com, niezbędna jest do tego znajomość języka angielskiego. To było by tyle

Edit: chciałem jeszcze dodać, że Firma Drom jest solidna, ludzie wiedzą co w niej mają robić i gwarantują bezpieczny zakup, więc jednym słowem POLECAM PRZEZ TIBIA.PL .

on..
a co do update to ciesze sie tymi zapowiedziami, bo wkońcu będą jakieś częste newsy na tb.pl , a co do Pana, który mówił do tych co czekają na "niu serv" i mówił ze i tak nie bedziemy w top liscie to odpowiem krótko:
kto nie będzie ten nie będzie

Pzdr

Ostatnio edytowany przez Viniciuus - 15-06-2006 o 10:42.
Viniciuus jest offline