Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Izull
Wszystko pieknie, ładnie, ale pozostaje jedno pytanie? Czy jest to opłacalne pod względem expa. W godzine nabiłes 22.5 k. Na twoim lvl na innych expowiskach knighci wybijają niekiedy i po 50k+ expa. Osobiście mam kumpla 61 ek, który potrafił wbić 55 k w godzine z minutami. Ale przynajmniej fajnie się tu expi i nie traci uhów 
|
Te 22k expa to nie bylo w pelna godzine(dojscie, wyjscie, sprzedanie loota etc.), a pozatym ja pokazywalem tylko jaskinie, gdybym expil tak jak to normalnie robie to wyciagam ponad 25k/h. 55k/h jest na moich skilach graniczace z cudem (no chyba ze kupie kilkanascie bp GFB i na tomby), ale jakbym nawet wyciskal powyzej 40k/h to bendzie to okropny waste.
Cytuj:
Fajny film. Ale ja mam pytanie, a mianowicie:
1. Czy można tam iść 20-30 lvl palladynem bez strachu przed "You Are Dead" i czy sie zwróci?
|
Zeby tam pasc trzebaby wpasc do klatki z tarantulami i stac w miejscu albo wpakowac sie do najtrudniejszych podziemi z Crypt Shamberami(nie bylem tam bo to nie dlamnie, raczej dla sorca)
Cytuj:
2. Co wziąść na te dworce? (runy, amunicja)
|
Najlepiej wziasc kusze, bo chociaz bolty drozesze od arrows to czesciej bendziemy zabijac dworca na 1 hita. Do tego dobrze miec kilka GFB(na b.duze respy-wyjdzie taniej niz bolty) i oczywiscie kilka manaskow na exure gran.
Cytuj:
3. Nie ma tam mniejszych respów?
|
Sa wystarczy obok glownego wejscia pojsc na polnoc a dojdziemy do jaskini z malymi respami, dobre sa na poczatek.