1) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy?, moderowanie na innych forach?)
Na forum jestem od października 2003 roku. Tutaj żadnych większych sukcesów nie odniosłem. Nie miałem nigdy upomnienia ani bana. Owszem modkuje na forum
www.valoria.prv.pl
2) Doświadczenie w grze Tibia (nie najważniejsze, aczkolwiek przydatne. Lvle, osiągniecią itp)
Gram tak dlugo jak jestem na forum. Best lvl = 23. Niestety mam od groma postaci, a gdybym gral tylko jedną miałbym minimum 80 lvl. Ale chcę się szkolić we wszystkich profesjach na każdym rodzaju światów
3) Dlaczego chcesz zostać moderatorem?
Pewnie dlatego aby pomagać newbiem, potrzebującym oraz po to aby tempić nOObów.
4) Czy zgadzasz się na poświęcenie części swojego wolnego czasu na moderowanie tego forum? Czy będziesz w stanie czytać głupie tematy, i odpowiadać na nie mądrze
? Czy będziesz wiedział jaki temat nadaje się do kasacji, a jaki do zamknięcia?
Myślę, że moje doświadczenie oraz obserwacja innych modków pozwolą mi na godne modkowanie. Czasu poświęcę tyle ile będzie trzeba.
5) Pare słow o Sobie~ (wiek, zainteresowania, postępy w szkole =D)
Jestem siedemnastolatkiem, interesuję się muzyką, tibią, programowaniem... Szkoła to pojęcie względne.
6) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje?
Myślę iż mógłbym godnie tutaj modkować. Ciekawe czy dacie mi szansę?