Zobacz pojedynczy post
stary 24-07-2004, 20:15   #37
Astczarny
Użytkownik forum

Data dołączenia: 07 07 2004
Lokacja: Olsztyn

Astczarny ma numer GG 4679363 Astczarny ma login Tlenu czarnyxxx
Domyślny

1. Jestem stałym czytelnikiem forum (kiedyś "Czarny Fighter" teraz "Astczarny"), wypowiadam się tylko wtedy jeśli potrafię pomóc innym, nigdy nie owijam w bawełnę. Jestem aktywny na forum na tibii com (Trimera oraz Azura), na tibiinews.net prowadzonej przez Excessusa - 2 moje newsy z Azury były tam zamieszczone, tibia.gery.pl mniej, lecz też często zaglądam tam. Na tym forum jestem od początku kariery mojego palka czyli rok prawie. Udzielam się szczególnie w dziale screeny na tym forum.
2. Pierwszą postać założyłem na Trimerze prawie rok temu - 36 lvl Royal Pally, 82/71, 17 mlvl w między czasie grałem na Azurze - jak tylko ona powstała - był to Master Sorcerer - 42 lvl, 47 mlvl lecz po rozbiciu Anno Domini przeszedłem do Wanted i byłem hunted, wróciłem na rookgaard. Jako pierwszy na Azurze zrobiłem Orc Fortres Quest, byłem 2nd sorcem zaraz po Minavandzie. Teraz wróciłem na Trimere i gram starym palkiem.
3. Postarałbym się pomóc Wam od strony technicznej, gdyż znam się na PHP i robię grafikę w Corelu 11 - prowadze stronę najlepszej Polskiej gildii na Trimerze (Borg Collective) - www.borg.collective.prv.pl i przygotowuję całkiem nowy layout do niej - http://members.lycos.co.uk/borgrlz/n...ycja/borg.php3 . Jeśli chodzi o sprawę redagowania innym postów to starałbym sie być jaknajbardziej obiektywny i sprawiedliwy oraz komunikatywny z resztą tibia.pl-team'u, robiłbym to co na moderatora przystało i to co góra by mi kazała (admini) =P
4. Poświęcę na to forum tyle czasu ile będzie wymagała dana sprawa, jęśli będę musiał posiedzieć pół dnia to zrobię to. Myślę, że jestem na tyle kulturalny i mądrze myślący, by w odpowiedni sposób odpowiedzieć każdemu kto będzie potrzebował pomocy, i nie będę ignorował tych co tej pomocy potrzebują - tak jak większość Polaków grających w Tibie, którzy nie pamiętają, że kiedys byli noobami i śmieją się z nowicjuszy, zabijają ich i okradają.
5. Parę słów o mnie... Mam 17 lat, jestem z Olsztyna, interesuję się: WWW, php, flash, corel, Doce Pares, siłownia, słucham Hip Hopu i Reggae. W szkole idzie mi średnio - coś koło 3,9 średnia ocenek.
6. Tak, bo Tibia jest dla mnie przyjemnością, a nie nałogiem, który później potrafi przekształcić się w dążenie do celu po trupach (hackowanie etc...). DEFINITYWNIE TAK.

No trochę się napisałem, mam nadzieję, że było warto.

Pozdro.
Astczarny jest offline