1. Jestem stałym czytelnikiem forum (kiedyś "Czarny Fighter" teraz "Astczarny"), wypowiadam się tylko wtedy jeśli potrafię pomóc innym, nigdy nie owijam w bawełnę. Jestem aktywny na forum na tibii com (Trimera oraz Azura), na tibiinews.net prowadzonej przez Excessusa - 2 moje newsy z Azury były tam zamieszczone, tibia.gery.pl mniej, lecz też często zaglądam tam. Na tym forum jestem od początku kariery mojego palka czyli rok prawie. Udzielam się szczególnie w dziale screeny na tym forum.
2. Pierwszą postać założyłem na Trimerze prawie rok temu - 36 lvl Royal Pally, 82/71, 17 mlvl w między czasie grałem na Azurze - jak tylko ona powstała - był to Master Sorcerer - 42 lvl, 47 mlvl lecz po rozbiciu Anno Domini przeszedłem do Wanted i byłem hunted, wróciłem na rookgaard. Jako pierwszy na Azurze zrobiłem Orc Fortres Quest, byłem 2nd sorcem zaraz po Minavandzie. Teraz wróciłem na Trimere i gram starym palkiem.
3. Postarałbym się pomóc Wam od strony technicznej, gdyż znam się na PHP i robię grafikę w Corelu 11 - prowadze stronę najlepszej Polskiej gildii na Trimerze (Borg Collective) -
www.borg.collective.prv.pl i przygotowuję całkiem nowy layout do niej -
http://members.lycos.co.uk/borgrlz/n...ycja/borg.php3 . Jeśli chodzi o sprawę redagowania innym postów to starałbym sie być jaknajbardziej obiektywny i sprawiedliwy oraz komunikatywny z resztą tibia.pl-team'u, robiłbym to co na moderatora przystało i to co góra by mi kazała (admini) =P
4. Poświęcę na to forum tyle czasu ile będzie wymagała dana sprawa, jęśli będę musiał posiedzieć pół dnia to zrobię to. Myślę, że jestem na tyle kulturalny i mądrze myślący, by w odpowiedni sposób odpowiedzieć każdemu kto będzie potrzebował pomocy, i nie będę ignorował tych co tej pomocy potrzebują - tak jak większość Polaków grających w Tibie, którzy nie pamiętają, że kiedys byli noobami i śmieją się z nowicjuszy, zabijają ich i okradają.
5. Parę słów o mnie... Mam 17 lat, jestem z Olsztyna, interesuję się: WWW, php, flash, corel, Doce Pares, siłownia, słucham Hip Hopu i Reggae. W szkole idzie mi średnio - coś koło 3,9 średnia ocenek.
6. Tak, bo Tibia jest dla mnie przyjemnością, a nie nałogiem, który później potrafi przekształcić się w dążenie do celu po trupach (hackowanie etc...). DEFINITYWNIE TAK.
No trochę się napisałem, mam nadzieję, że było warto.
Pozdro.