Temat: Only Valoria
Zobacz pojedynczy post
stary 15-06-2006, 16:28   #1557
Mateomens
Użytkownik Forum

Mateomens's Avatar

Data dołączenia: 08 07 2005

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mateomens
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Zobacz
Świat: Valoria
Poziom: ---
Skille: 100/100
Poziom mag.: --
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez vaviec
@mate...
1.To ze nie chcial grac ,to nie znaczy ,ze mozesz mu psuc postac. Chyba kazdy ma gorszy okres. Co nie?
2.Wszystkie wyzywiska? Bylo tylko jedno.
3.Cala Gildie Fighting-Dreamers?Kilku innych ludzi z Gdyni?(tak tak..np Baksiu)
Bazyliego?To dzialo sie rok temu. Wiec nie pamietam wszystkich nickow. Ale ejstem przekonany ,ze od kwietnia zdradziles jeszcze multum osob.
AAaa przypomnialem cos sobie.Po FD zmieniles gildie doslownie jak rekawiczki. Co tydzien byles w innej.(no moze,czasem co dwa)Najsmieszniejsze bylo to,ze chciales wrocic do FD.
4Stary ,to idz do okulisty^.-.
4.(lol...znowu. 49pkt z testu powiadasz?) Ciekawych masz kumpli. Jedni dupe liza tobie ,a innym to TY lizesz dupe.

5Ojjj,chyba sie pomyliles. To JA od samego poczatku nie bylem do ciebie przekonany. Co do lorda danioo i sorci dreedzi tez sie nie pomylilem.
6Taa! Nie ma to jak zwalac na nauczycielki. Podrecznikow w domu nie masz? Internet mamusia zabrala?
7."Naum sie liczyc"

@Metal
smiej sie smiej...

N/C ahahahahahha powiedz mi w jaki sposob zdradzilem FD? ahahaha a dojsc do tej gildi chcialem z jednego powodu (o ktory mnie poprosil kumpel) ale ze znalazl,em lepsza gildie on FD ktora miala protekce u bound to wolalem wybrac gildie ktora mi oferowali niz ta gdzie niema nawet zadnego zgrania ....

wciaz pamietam wojne jak zescie z dp bali sie wyjsc .... mauhauhauahuahauhaau jestescie cioty ... btw mieliscie fajne aimboty ale nie aimbot czyni czlowieka lepszym ....

WCIAZ CZEKAM NA CALE ZMOBILIZOWANE GG! ...

Gasv~ nice domek

Yours
Mate~

AHAAHHAHAHA

!!!! HAIL the trio Dejw Net,Mateomens And Tomeomens
Mateomens jest offline