1.Nie mam duzych osiagniec, ~300 postow na tym forum (jesli bylby licznik, byloby juz 350), na tibia.gery.pl okolo 220.Zamiescilem 4 galerie ze zdjeciami (numerek jest 5, ale pytajcie na PW), napisalem dwa arty.Niestety nie bylem nigdzie moderatorem.Na forum od czerwca 2003.
2.Doswiadczenie...Gram od maja 2003, zrobilem od 1 do 50lvlu (w rok niestety, ale rodzice nie pozwalaja mi dlugo grac

), mam dosc sredni stuff, i takiez skille.Best monster do blokowania : dl i banshee.
3.Poniewaz chce pomoc w tworzeniu tego forum.Chce wlozycz czesc siebie w to forum

.No i oczywiscie im was (modkow) wiecej, tym lepiej.
4.Mysle, ze dosc czesto odpowiadam madrze

A glupie tematy czytam ciagle, nie ma z tym problemu

.Bede wiedzial jaki temat nadaje sie do kasacji, a jaki do zamkniecia.Czesto robie uhy (uherkiem), wiec nie ma sprawy co do moderatorowania

.Czyli - czesto przegladam to forum, w roznych godzinach.
5.15 lat, jestem z wrocka, interesuje sie Tibia, kompami, hip-hopem (i ogolnie pojeta muzyka).Lubie spedzac czas na dworze lub przy kompie

.Teraz ide do III gim, srednia w I kl - 5.0, teraz - 4.3..teraz licze na 5+

6.Mysle, ze tak.
@Omander : tak, mysle, ze sobie z tym poradze.
Co chcialbym zmienic na forum...hmm glownie chcialbym ograniczyc ilosc chamstwa u niektorych uzytkowanikach forum.Moze wiecej dzialow?Moze jakas pomoc, wspomaganie artow, opowiadan, pomaganie newbie?
A co do duszy - nie moge ci jej oddac, bo juz sprzedalem ja diablu

.