Temat: Only Valoria
Zobacz pojedynczy post
stary 15-06-2006, 16:48   #1558
vaviec
Zbanowany

Data dołączenia: 29 04 2005
Lokacja: Gdynia

Stan: Na emeryturze
Imię: Edoc'Sil
Domyślny

"N/C ahahahahahha powiedz mi w jaki sposob zdradzilem FD? ahahaha a dojsc do tej gildi chcialem z jednego powodu (o ktory mnie poprosil kumpel) ale ze znalazl,em lepsza gildie on FD ktora miala protekce u bound to wolalem wybrac gildie ktora mi oferowali niz ta gdzie niema nawet zadnego zgrania "

Tu wlasnie pokazales jaki jestes zalosny. Opuszczac znajomych tylko dlatego
"ze gildia miala protekce u bound".

U nas nie ma zgrania? Obejrzyj sobie filmiki z neptery. (ojj... Beryli uwierzyles nam ze przenieslismy sie na berylie) Skoro nie ejstesmy zgrani...to dlaczego 95% z nas poszlo RAZEM na Neptere? Czemu podczas naszych akcji nikt nie zginal? No moze tylko ja i oldwin (Apitov wpadl),ale na nepterze NIKT nie zginal gdy atakowalismy razem. Wiec jesli wiesz za przeproszeniem GOWNO to sie nie odzywaj.

Edit@Jak zdradziles FD?
Odszedles od nas po to,zeby wypowiedziec nam wojne z powodu zabicie Spectora Eta(byles gownem w tamtej gildi,a chciales woje wypowiadac hihihihi)

Down@
Z toba nie da sie nawiazac normalnej konwersacji...Nie walczylismy bo juz skonczylismy z Valoria? Sprzedawalismy rzeczy,postacie? Dalej jestem gownem? No dobra ! wygrales! Poddaje sie...jestem gownem:<. I co z tego? Wole byc gownem niz zdrajcą,idiotą,dysmozgiem,dupolizem...
Ta gildia...co miala GH w bloodhall nie chciala walczyc,tylko ty chciales.
A sprawa z lady diablica itd. to zupelnie cos innego. Wetdy padl tylko Satununa i Samuel.Zabili ich.hmm.
Byly to fragi "rozpoczynajace wojne"s

Ostatnio edytowany przez vaviec - 15-06-2006 o 17:07.
vaviec jest offline