Temat: Only Valoria
Zobacz pojedynczy post
stary 15-06-2006, 16:56   #1559
Mateomens
Użytkownik Forum

Mateomens's Avatar

Data dołączenia: 08 07 2005

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mateomens
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Zobacz
Świat: Valoria
Poziom: ---
Skille: 100/100
Poziom mag.: --
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez vaviec
"N/C ahahahahahha powiedz mi w jaki sposob zdradzilem FD? ahahaha a dojsc do tej gildi chcialem z jednego powodu (o ktory mnie poprosil kumpel) ale ze znalazl,em lepsza gildie on FD ktora miala protekce u bound to wolalem wybrac gildie ktora mi oferowali niz ta gdzie niema nawet zadnego zgrania "

Tu wlasnie pokazales jaki jestes zalosny. Opuszczac znajomych tylko dlatego
"ze gildia miala protekce u bound".

U nas nie ma zgrania? Obejrzyj sobie filmiki z neptery. (ojj... Beryli uwierzyles nam ze przenieslismy sie na berylie) Skoro nie ejstesmy zgrani...to dlaczego 95% z nas poszlo RAZEM na Neptere? Czemu podczas naszych akcji nikt nie zginal? No moze tylko ja i oldwin (Apitov wpadl),ale na nepterze NIKT nie zginal gdy atakowalismy razem. Wiec jesli wiesz za przeproszeniem GOWNO to sie nie odzywaj.

Edit@Jak zdradziles FD?
Odszedles od nas po to,zeby wypowiedziec nam wojne z powodu zabicie Spectora Eta(byles gownem w tamtej gildi,a chciales woje wypowiadac hihihihi)

ahahahahha gownem bylem? ahahahahahhahahahahaha to ty w FD byles gownem ... i dalej jestes gownem ... ahahhaahah

wojne mowisZ? a czemu jak chcelismy wypowiedziec wojne to zaczeliscie panikowaC? czemu enichceliscie walczyc? bo byscpie padali jak kaczki .... ahahaha mowisz ze oldwin tylko zginal? buahhauaha wiesz zginelo was wiecej tylko niepamietam nickow bo huja mnei to obchodzi .........

Jestes żałosny ......

Yours
Mate~

AHAAHHAHAHA

!!!! HAIL the trio Dejw Net,Mateomens And Tomeomens
Mateomens jest offline