Zobacz pojedynczy post
stary 15-06-2006, 17:38   #8
Matibu
Użytkownik Forum

Matibu's Avatar

Data dołączenia: 07 02 2004
Lokacja: Steel Home

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Gildia: Doom Brigade
Świat: Iridia
Poziom: 58
Skille: 82/80
Poziom mag.: 6
Matibu ma numer GG 3678509
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Siergiey
lol jak to niewyknalne? ;;
przeciez exhaust jest tam o wiele nizszy niz na innych swiatach, wiec wg mnie latwiej sie robi anni~ na epvp bo mozesz sie szybciej uhac ;pp

wogole gratz dla 1st anni ekipy na infernie ktrej sie udalo ; )
Jedna tura ataku trwa 2 sekundy~ na kazdym typie serwera

Exhaust na uhy jest okolo 0.5 sekundy na kazdym typie swiata.

Exhaust na exori vis/mort/flam jest chyba mniejszy niz na runy ofensywne a przynajmniej takie odnosze wrazenie i wynosi okolo 1 sekundy.

Na pvp enforced mniejszy jest exhaust na Runy typu ofensywnego (sd, hmm~) i prawdopodobnie czary offensywne ( ue, e wave etc)
1.5 sekundy zamiast 2 sekund ~ (na swiatach pvp~~ i n pvp~~)

Wiec to ze swiat jest e pvp nie ma wplywu na uh speed, bardziej moze miec wplyw na ilosc Sd które mogli rzucic na mana shieldzie ~

Uhanie sie przez dluzszy czas z predkoscia 2-3 uhow na ture ataku ( 2 sekundy~) jest koszmarnie meczace i mimo tego ze z ta predkoscia (stojac w miejscu) uhac moze sie prawie kazdy bardziej doswiadczony gracz ( najlepsi dochodza do 4~~ na ture) Wiekszosc graczy decyduje sie na uh bota na annihilator gdyż zapewnia to "pewne" uhanie cały czas (zmeczona reka moze spowodowac ze uh nie trafi w postac/trafi postac obok etc)

W kazdym razie gratuluje osiagniecia.

Ciekaw jestem czy cała ekipa sdkowała na mana shieldzie na wstępie. czy ktoś mógłby mi na to pytanie odpowiedziec?

"Doom Brigade is a State of Mind"

Ronin.
Matibu jest offline   Odpowiedz z Cytatem