Witam , a oto zestawienie punktow z moja trescia ... =)
1. Na tibia.pl raczej rzadko odpowiadalem na te czy inne posty ... ale jesli chodzi o wypowiadanie sie na forum to dosyc czesto udzielalem sie na forum satan.pl czy forum mego kochanego miasta debica.net =) .
2. Lvl ? Najwiekszym sukcesem bylo dla mnie uzyskanie 43 lvlu pewnym palladynem ( :* ) ... w tej chwili gram 28 lvl'owym magiem.
3.Dlaczego chce nim byc ? Uwazam , ze potrafie rozmawiac z ludzmi ... lubie pomagac nowym graczom , poniewaz mi tez kiedys wiele osob pomagalo . To jest pewien sposob odwdzieczenia sie swiatu =) .
4.Raczej wiem , jaki post nie nadaje sie do bytu na forum . Rozumiem posty , ktore choc sa malo obszerne , zawieraja bardzo duzo tresci - taki jest moj ideal ... niestety wiekszosc z krotkich postow nie zasluguje na miano idealu ... o postach wulgarnych chyba nie musze sie wypowiadac ?
5.Przezylem juz 17 wiosen , moimi zainteresowaniami byly zawsze rzeczy zwiazane z komputerami ... ale zajmuje sie takze kolekcjonowaniem roznych rzeczy . Ale tak czy inaczej najwieksza przyjemnoscia sa nadal przerozne spotkania z przyjaciolmi

.
Jesli chodzi o szkole , to mam glupia opinie u kazdego nauczyciela "zdolny len"

, ale zawsze uwazalem , ze ucze sie na tyle ile potrzebuje .
6. Wg mnie , nadaje sie na moderatora tego forum , potrafie sensownie odpowiedziec na kogos pytanie i nigdy nie zbywalem ludzi wymijajacymi odpowiedziami czy po prostu odmowa danej odpowiedzi .To by bylo na tyle . Wybor jest wasz