Na początek troche o mnie.
1. Doświadczenie na forum... trudno powiedzieć. Używam i kiedykolwiek używałem tylko tego forum, nie pamiętam od kiedy, chyba od lutego.
2. Doświadczenie w grze Tibia... no niekoniecznie. Nie tak dawno zauważyłem jakie możliwości daje Tibia. Nie grałem w nią wiele, tak więc moja najlepsza postać miała 11lvl. W połowie sierpnia stworze nową, mam nadzieje że ostatnią, postać. Postaram sie jak nasjszybciej i najlepiej go wytrenować.
3. Chcę zostać Moderatorem bo nienawidzę n00bów i n00bostwa, nabijania postów, łamania zasad tibijskich, etc...
4. Oczywiście, że jestem gotów poświęcić cały mój wolny czas na to Forum; uczenie nowych i pouczanie n00bów
5. Pare słow o mnie... mam trzynaście lat, celujący z angielskiego i informatyki, dostateczny z biologii, ale kto by sie przejmował biolą?!? I jeszcze wyróżnienie w powiatowym konkursie sprawności ortograficznej Dyktando 2004.
6. To wy oceńcie czy się nadaję. Ja tylko próbuję swoich szans. Może sie uda, może nie - ale tak czy inaczej, Wy o tym decydujecie.
Zastanówmy sie, czy spełniam to, czego oczekujecie.
1. Zaglądam na Forum co najmniej raz dziennie. Zazwyczaj przeglądam Tajemnice Rookgaardu i Mainland, jeśli bedzie trzeba bede wchodził częściej i na dłużej.
2. Z zaprzyjaźnieniem sie z resztą teamu może być problem, bo jestem raczej samotnym wilkiem... ale mam nadzieje że sie uda
3. Czy kiedyś w moim poście był błąd ortograficzny, gramatyczny, lub jakikolwiek inny? Czy kiedykolwiek kogoś obraziłem (oprócz co poniektórych n00bków

)?
4. Tu może być problem... nie łapie i nie lubie IRCa, poza tym bardzo dużo na nim wirusów podobno... ale zobacze, co sie da zrobić.
5. No cóż... niektórzy moi koledzy mówią że mam skłonności psychopatyczne, co zresztą jest prawdą, ale jeśli trzeba, mogę sie opanować.
6. Z byciem chlubą zespołu tibia.pl może być problem, ale postaram sie wypaść jak najlepiej.
7. O to sie nie martwcie... chcę zostać Moderatorem żeby na tym forum było mniej n00bów. Nie dla zaszczytów, tytułów, etc... Chcę to zrobić dla nas, Tibijczyków, aby nasze życie było łatwiejsze.
No to druga część podania:
Czy jestescie gotowi na totalne znienawidzenie przez uzytkownikow forum, mimo iz siedzicie tu i staracie sie robic porzadek zeby im bylo lepiej?
Chyba troche przesadzasz... ja nic nie mam i nigdy nie miałem do Modów... miejmy nadzieje że tak zostanie... :>.
Czy jestescie gotowi otrzymywac codziennie od kilku do kilkudziesieciu wirusow/trojanow/keyloggerow na maila?
Mój system jest już tak zawirusowany że nie przeszkadza mi pare nowych wirusów. Ewentualnie bede sprawdzał poczte z Best-C@fe.
Czy jestescie gotowi na to ze raz na jakis czas(roznie to bywa, ja dosc czesto jestem nekany) na GG czy tez na PW ktos nowy najedzie was i zacznie sie wypytywac o beznadziejne rzeczy zwiazane z tibia, albo znowu dostaniecie wiadomosci gdzie 3/4 nadaje sie do cenzury a jest ona glownie okresleniem tego ze autorowi nie podoba sie to co zrobiles z jego tematem/postem.
...od tego jest opcja 'Ignoruj'. Nie chodzi mi o to o banalnych pytaniach związanych z Tibią, postaram sie odpowiadać. Ale n00bów ignorować.
Czy jestes gotowy czytac niezliczone ilosci postow ktore totalnie nie maja sensu, lamia regulamin, albo sa napisane przez ludzi o IQ~10?
Myślicie że jako zwykły użytkownik ich nie czytam? Może troche mniej, ale też bardzo dużo.
Czy zdolasz dalej siedziec na forum po juz dluzszym czasie kiedy uswiadomisz sobie ze siedzisz, pomagasz ludzia, spedzasz mnostwo czasu, czytasz mase rzeczy ktore nie maja sensu i NIC z tego nie masz. Co wiecej jeszcze wpadnie ci ktos na madry pomysl i cie zwyzywa bez konkretnego powodu. I jak sobie pomyslisz ze tyle czasu w sumie tutaj tracisz a moglbys to lepiej wykorzystac, to czy bedziesz w stanie zostac?
Oczywiście... nie powinno z tym być problemu.
Czy zawsze bedziesz gotowy by niesc pomoc? Mimo iz mnie juz wiele ludzi zaczepilo na GG/IRC z roznymi glupimi pytaniami, bo te trudne to jeszcze, ale najgorsze sa glupie.... to ciagle "cos" mnie trzyma zebym nie zwyzywal kolesia co mi nic nie zawinil i tylko chce sie czegos dowiedziec i co mam zrobic? Pisze mu to co innym po raz kolejny.... A czy ty dasz rade zeby tak sie zachowywac?
Na IRC nie wchodze, jeśli bedzie trzeba na GG też nie bede.
Na te pytania nie odpowiadaj w poscie, bo i tak nie poznasz co to znaczy byc moderem poki nim nie zostaniesz....
Zaryzykuję.
Co chcialbys zmienic na forum, stronie. Mozesz masz jakies plany co bys chcial wprowadzic na stornie czy forum?
Chciałbym żeby powrócił stary layout strony tibia.pl. Jakoś ten nowy mi sie nie podoba. Możnaby w nim użyć troche Tibijskiej grafiki. Niestety, nie znam sie na HTML. Przede wszytskim chcę, żeby na forum było mniej n00bów. Jakiś rozbudowany poradnik Rooka i każdej profesji na Mainie. Upomnienia za zaśmiecanie forum, etc...
To jest troche jak wybory na prezydenta, wszyscy coś mówią, że coś zmienią, i w końcu zostanie tak jak jest. Albo bedzie gorzej. Lepiej żeby coś sie zmieniło. Na lepsze, oczywiście.
Acha i ostatnie i najwazniejsze pytanie:
Czy jestescie gotowi oddac swoja dusze i w pelni podlegac woli Panów tego forum Dobowi i Dr. Omaderowi?
Oj ciężkie pytanie... służę tylko sobie... ale postaram sie coś z tym zrobić. A moją dusze możecie brać, niepotrzebna mi.
I jeszcze takie jedno malutkie pytanko... kiedy będzie ogłoszona lista nowych Moderatorów?