Hum tak czytam wasze posty i z niektórych to mi się śmiać chce ""Czego głąbie piszesz jak nie wiesz, jak nie grasz na tym servie i nie wiesz jaki ma on klimat, do tych co graja nie mówie do was."" Hum powiem że ja Daniela znałem z innego serva "Mythera" on mnie namówił żebym tu grał z nim. Znaliśmy się dwa lata, czyli od dwóch lat gramy w tibie widzieliśmy juz wiele i pewnie jak by nie to to zobaczyliśmy wiecej. Teraz sam pozostałem z przyjaciółmi na polu wali bicia lvl. Tetro ma racje to były wyjebany przyjaciel dużo by opisywać. Padło pytanie ile miał ownerów Steri: odpowiem że jeden i czasem pomagał mu kolega z rl (nie podam imienia przyjaciele wiedzą). I do tych co nie umieją czytać przeczytaj temat bądz wypowiedzi graczy zanim coś napiszesz. Według mnie temat poświęcony pownien zostać Steremu mam kilka fotek z innego serva wieć jak ktoś zrobi odzielny temat to wkleje je. Tetro jestem z toba i całą familią UCZCIJMY PAMIĘĆ STERIEGO, ŻEBY JEGO WYŚIŁEK NIE POSZEDŁ NA MARNE.
P.S. piszcie dalej te smieszne posty, przynajmiej można się pośmiać z waszej inteligencji, która nie przekracza lub nie wzrasta powyżej 0
POZDRO ALL KYRA