Zobacz pojedynczy post
stary 15-06-2006, 19:35   #19
Vanhelsen
Użyszkodnik

Vanhelsen's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau

Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
Vanhelsen ma numer GG 2690575
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryłek
nie wspominając już o możliwości wywalenia całego Wina w cholerę.
I na przyszłość "nie ucz ojca dzieci robić".
Oki, wywal Winde i baw się wtedy Wodotryskami w HL / FEAR...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thero
Poproszę argumenty.

@Topic
Gdyby ludzie nie patrzyli na to jakie to śliczne to takie Office'y by nie wychodziły. Może ktoś napisać co nowego w MO 2007?
Gdyby... gdyby... właśnie, GDYBY, ale ludzie patrzą. Co do argumentów, odpal mi na Linuxie, os X, czym kolwiek np: Hitman'a, Sillent Hill, Morrowinda, GTA:VC, WarCraft III, wymieniać dalej?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez $corcerer
Mac.
Amen A by nie było, dla przeciwników, teraz można wpakować na Appla winde, choć czy to na dobre Mackowi wyjdzie?...

Co do tego czy MO 07 jest cool?
Prosta sprawa, Vista wszystko rozp...liła. Dlaczego? Bo co mi nawet z najlepszego, najbardziej stabilnego, bajerandzkiego, cudownego, funkcjonalnego (i dodajmy np: darmowego) pakietu skoro mój komp nie odpali nawet systemu dla ów pakietu wymaganego... To tak jak z Halo 2 na PC. Bedzie tylko pod Viste, i MS znów się będzie dziwić, jakim cudem konsolowy hit nie idzie się sprzedawać na PC. Oni chyba zapominają, że po coć chyba reklamowali XP...

@emilok: co do obrazka, dodam do niego pewną historyjkę:
Posiadam cudnego kompa z hiperkarketu ^^ z OEMem Windy ME. Niestety, gdzy po dłuższym czasie chciałem przeskoczyć na Linuxa, zostałem (nie)mile zaskoczony. Mianowicie nie mogę przeprowadzić formatowania dysku pod inny format niż Cudny windowsowy FAT, nawet partycji nie zrobię, ot taka miła polityka Micro$hitu.

Vanhelsen jest offline   Odpowiedz z Cytatem