Zobacz pojedynczy post
stary 24-07-2004, 21:11   #45
Dabek
eX Moderator

Dabek's Avatar

Data dołączenia: 31 01 2004

Imię: Dabeek
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 100
Domyślny

Spogląda na wszystkie złożone już podania i podupada na duchu
Hmm, marnie to widzę (w jakiś taki fatalistyczny nastrój od kilku dni wpadłem), ale nie zaszkodzi spróbować...

1) Doświadczenie na forum
Na forum jestem od 31 stycznia, czyli pół roku, na początku służyło mi głównie jako miejsce do zadawania pytań ( mam nadzieję, że nie były aż tak bardzo głupie ), a teraz czytanie go to świetna rozrywka (szczególnie dział "Inne" :P), oraz czasami możliwość pomocy komuś kto tej pomocy szuka...Wcześniej siedziałem dużo na forum Red Dragona, dopóki gra się nie skomercjalizowała: wyrzucili niemal wszystkich modków i adminów którzy ta grę tworzyli, wprowadzili opłaty za grę...jakoś mnie to zniesmaczyło :/. Mam nadzieję, że liczba postów nie będzie miała zbyt dużego wpływu na wybór, bo tą sie raczej nie mogę zbytnio pochwalić, jak nie mam do napisania nic mądrego to nie piszę nic... no może oprócz tego tematu , który był tak bezdennie głupi, że aż nie mogłem się powstrzymać przed dopisaniem się w nim :).
2) Doświadczenie w grze Tibia
Gram trochę dłużej niż jestem na forum, mam jedną postać: Dabeeka ,lvl aktualnie 54, którym gram od początku i powoli prę do przodu :). No i jestem Tutorem, zdanie egzaminu to chyba też dobry dowód znajomości gry.
3) Dlaczego chcesz zostać moderatorem?
Hehe, chyba najtrudniejsze pytanie. Do czasu kiedy zobaczyłem newsa o naborze do moderatorowania (chyba niestety nie ma takiego słowa :/ )w ogóle o tym nawet nie myślałem, ale skoro jest okazja, żeby pomóc utrzymać porządek forum na którym tak często goszczę, to dlaczego by nie?
4) Czy zgadzasz się (...) ?
Zgadzam się. Wystarczy??:>
A poważnie: myślę, że dałbym sobie radę i nie popadłbym zbyt szybko w zniechęcenie/depresję/coś gorszego....
5) Parę słów o Sobie
Mam 17 lat, interesuję się (niespodzianka) informatyką, programowaniem, grafiką komputerową, a od czasu do czasu żeby nie przyrosnąć do fotela jazdą na rowerze :).
Postępy w szkole?? :D. Jakoś na wakacjach nie postępuje, za to dostałem się do jednego z trzech najlepszych liceów w mieście ( trochę mniej optymistycznie by to wyglądało, gdybyście wiedzieli ile jest ich wszystkich, ale co tam :P).
Czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje?
No jasne!

Co do oczekiwań: teraz często zaglądam na forum, więc nie powinno mi być trudno przy tym zaglądaniu odrobinkę "pomoderować to i owo":>. Z zaprzyjaźnieniem się mam pewne obawy co do Matkusa po moim poście :>. Przyznaję się szczerze: na IRCu raczej nie bywam (no dobra, wcale nie bywam), ale jak to jest warunek to mogę zacząć :). Co jeszcze mógłbym zrobić dla tibia.pl? Znam dosyć bardzo dobrze angielski, mógłbym od czasu do czasu coś potłumaczyć...

No, to by było na tyle, "proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania" jak mnie na lekcjach Polskiego nauczyli :D.

PS. I tak wybierzecie kogoś z IRCa :>
Dabek jest offline