Zobacz pojedynczy post
stary 24-07-2004, 21:34   #47
Hegemmon
Nikt ważny

Hegemmon's Avatar

Data dołączenia: 07 12 2003
Lokacja: Amroth
Wpisy bloga: 1

Stan: Na Emeryturze
Imię: Vetius
Świat: Secura
Poziom: 100
Skille: -1
Hegemmon ma numer GG 3030954
Domyślny

Warto czasami spróbować się wybić
Pkt 1:
Na forum jestem od grudnia zeszłego roku co z resztą łatwo można sprawdzić ale w prawdziwe forumowanie bawie się dopiero od końca stycznia.
Edit: ah byl bym zapomniał.. byłem kiedyś moderatorem ... własnego forum o Red Dragonie jednak była to tylko zabawa dla zabicia czasu między wykonywaniem tur . Nic znaczącego ale modkiem byłem.

Pkt 2:
W Tibię gram już ponad rok( niedawno obchodziłem rocznice z Zagładą ). Postać moja to oczywiście Vienio (73lvl elite). Z grą sobie radzę choć teraz czeka mnie dłuższy trening bo nie jestem zadowolony ze skilli.

Pkt 3:
Dlaczego? Bo warto. Pomimo sporej ilości mdów czasami nie ma ani jednego i "zakazane" tematy kwitną a ja tego nie lubię. Trzeba tu trochę posprzątać bo czyścioszek (Zagłada znaczy się) odszedł

Pkt 4:
Zgadzam się i tak kupę czasu spędzam na tym forum m.i. reportując tematy do kasacji itp

Pkt 5:
Wiek 18 lat( teraz już z górki ) wysoki, szczupły ( btw. to wygląda jak zgłoszenie do "Klubu samotnych serc" ) z jako takim poczuciem humoru. Lubie szczególnie humor słowny i szybką wymianę zdań. Czasami łamię stereotyp dzisiejszej młodzieży i czytam książki dla przyjemności (fantasy i s-f)

Pkt 6:
Tak, myslę, że tak

Na Ircu nie bywam zbyt często ale to chyba nie przestępstwo? O mój obiektywizm nie macie się co martwić. No cóż... czekam jak więzień przed egzekucją.

I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers.
And you will know my name is the LAW
when I lay my vengence upon thee!
Hegemmon jest offline