1) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy?, moderowanie na innych forach?)
Byłem moderatorem i dużo pomagałem przy stronce i foum
www.p2p.com.pl .. niestety stronka padła a domena została sprzedana z przyczyn finansowych. Kiedyś również sporo się udzielałem na forum iMesha.
2) Doświadczenie w grze Tibia (nie najważniejsze, aczkolwiek przydatne. Lvle, osiągniecią itp)
Aversin - Knight - lvl 57 (przynajmniej w chwili gdy to pisałem) - skille 82/82 (axe/shielding) - mlvl 6 - Secura - Kazordoon
Gwynth Bleith - Druid - lvl 22 - mlvl 47 - Secura - Kazordoon
Little Aversin - Bez profesji - lvl 13 - Secura - Rookgaard
Osiągnięcia .. przeżyłem pogoń 5 GSów za mną

. Tak naprawdę to ciężko mieć teraz jakieś osiągnięcia skoro już prawie wszystko w Tibii zostało zrobione .. Ja uważam za swoje osiągnięcie to, że gram ze wspaniałymi graczami, którym mogę zaufać i którzy mi ufają. Nie jestem złodziejem, hackerem, looterem, lurerem i traktuję Tibie jako grę .. mam dobrą zabawę i staram się jej nie psuć innym.
3) Dlaczego chcesz zostać moderatorem?
Ponieważ moim zdaniem to forum potrzebuje ich więcej. Likwidacja licznika postów moim zdaniem była bardzo dobrym krokiem w kierunku poprawy poziomu forum. Liczba użytkowników, dla których ilość postów była znacznie ważniejsza niż ich jakość, zmalała .. jednak zawsze znajdą się jakieś osobniki, które mają firewall'a na mózgu i im trzeba osobno tłumaczyć/upomnieć/ukarać bo inaczej do nich nic nie trafia. Strasznie mnie denerwuje analfabetyzm/głupota polskich graczy, co niestety widać na forum. Czasem się dziwie jak można tak język ojczysty kaleczyć i jak Polak może napisać
hlebuw .. czasem aż się

chce. Walka z tym będzie napewno ciężka i wcale nie oczekuje, że odniesie większe skutki .. ale zawsze warto spróbować gdy można uratować od analfabetyzmu chociaż jedną zbłąkaną duszyczke
4) Czy zgadzasz się na poświęcenie części swojego wolnego czasu na moderowanie tego forum? Czy będziesz w stanie czytać głupie tematy, i odpowiadać na nie mądrze
? Czy będziesz wiedział jaki temat nadaje się do kasacji, a jaki do zamknięcia?
Poświęcać czas, czytać głupie posty .. i tak to robię prawie codziennie o ile mi Tibia na to pozwoli (joke). Staram się zaglądać gdy tylko mam chwilke czasu i zawsze staram się odpowiedzieć jak ktoś potrzebuje pomocy. Nie piszę postów typu "zgadzam się" , "fajny filmik", "nice fotki" itd. a chcę aby moje posty były treściwe, na temat i coś wnosiły do tematu, piszę co mi się podoba a co nie .. nie staram się "wchodzić" nikomu w tyłek. Jeżeli temat będzie budził moje wątpliwości to zawsze można go zamknąć a potem ewentualnie po konsultacji skasować.
5) Pare słow o Sobie~ (wiek, zainteresowania, postępy w szkole =D)
Mam 21 lat i studiuję informatykę w
Szkole Wyższej Mila College. Zainteresowania .. <myśli> .. ciężko powiedzieć. Ogólnie wszystko związane z tematyką fantasy, ksiązki, tworzenie stron www, bazy danych .. więcej grzechów nie pamiętam
6) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje?
Najłatwiejsza odpowiedź jaka się nasuwa to: "nie mi to oceniać" .. lecz taka prawda. Ocenianie samego siebie jest bardzo trudne i rzadko bywa obiektywne. Co mogę napisać .. sami musicie ocenić
<Edit>
Nie mogłem się powstrzymać ...
@-PaYo-
Cytuj:
" ... stalo sie marzeniem kazdego urzytkownika ... "
"Pomimo iz na tym forum ostatnio zachowywalem sie nagannie, to jednak mam doswiadczenie. Moderujac wiele for [niekture sie rozpadly] wiec wiem jak rozpoznac post do zamkniecia a post do usuniacia"
"Jestem pewien ze, moje doswiadczenie jest wystaraczajace , dlatego iz jestem moderatorem na innych serverach, potrawie poprawnie sformulowac zdanie, i text ktory pisze!!!"
|
Jak to skomentował mój kolega: to się nazywa wysokie mniemanie o sobie. Ja napiszę tyle .. nawet jak masz doświadczenie to nie umiesz pisać .. btw. polskie znaki (ą,ę,ó itd.) nie są tak dla jaj w naszym języku .. są po to aby ich używać. To jest właśnie jedna ze spraw, które mnie denerwują na forum .. analfabetyzm .. a może lenistwo ? Polecam stronke
http://slowniki.onet.pl