Zobacz pojedynczy post
stary 24-07-2004, 23:02   #50
gorgi
Użytkownik Forum

gorgi's Avatar

Data dołączenia: 16 05 2004
Lokacja: ubikacja!

gorgi ma numer GG 3064753
Domyślny

No to tera ja zaczne ekhmm:

1 Nie jestem tu od zbyt dawna, ale zdobyłem wiedze o paru osobach z tego o to forum , nie miałem upomnien ani nic innego od niedawna zamieszczam swoje potworki i już niedługo filmy ) .

2 Gram tylko swoim sorcem ( lvl 21 mlvl 28 ) wiem że mały mlvl jak na moja postać ale to mój piewszy mag.

3 Chce zotać moderatorem ponieważ chcę służyc innym pomocą ( największa jaką dysponuje ) a więc jakby to powiedział prezydent Bush " głosujcie na mnie " że se tak zażartuje .

4 Raczej tak , gdyz miałem pare swoich tematów i po krótkiej chwili pomyślałem , że są bez wiekszego znaczenia , i tylko zaśmiecam forum .
5 Mam 13 lat ( jak na swój wiek umiem byc powarzny , nawet bardzo ) mieszkam w olsztynie , w szkole miałem 5+ z dyktand ( z wszytskich zadań ortograficznych , chociarz tutaj tego nie okazywałem bo nie chciałem wypaśc , juz tak powiem na kujona a 5+ w mojej szkole to najwyższa ocena ) Lubie tibię , wszystkie gothici ( chociarz duzo ich nie jest )

6 Nie będe pisac , że sie nadaje to jest wasza ocena , dla mnie najlepiej by było postawienie mnie na próbe jako moderator , spisałbym się dobrze ( nawet bardzo , lubie coś zrobić raz a dobrze )
gorgi jest offline