Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wieszok
Oki, wywal Winde i baw się wtedy Wodotryskami w HL / FEAR...
|
Emu i lecisz.
Cytuj:
Co do argumentów, odpal mi na Linuxie, os X, czym kolwiek np: Hitman'a, Sillent Hill, Morrowinda, GTA:VC, WarCraft III, wymieniać dalej?
|
Jest linuksowa wersja SH. Jest linuksowa wersja GTA:VC. Jest linuksowa wersja WarCraftow. Reszta - emu.
W zasadzie, to z linuksa nie korzystam tylko dlatego, że jestem leniwy. No i dlatego, iż Thiefy nie są linux-friendly.
Cytuj:
To tak jak z Halo 2 na PC. Bedzie tylko pod Viste, i MS znów się będzie dziwić, jakim cudem konsolowy hit nie idzie się sprzedawać na PC.
|
Będzie się sprzedawać. Ludzie lubią gówno - Halo: Combat Evolved było żałosne, dwójeczka pewnie też, a w Hammeryce na bank będą wydawać tony pieniędzy na kolejne cudeńka M$.
Wybaczcie, ale tworzenie systemu, który będzie wymagał piętnastu gigabajtów wolnego miejsca na dysku, PRZYNAJMNIEJ procka z jednym gigahercem, PRZYNAJMNIEJ jednego gigabajta pamięci RAM i karty graficznej z PRZYNAJMNIEJ trzydziestoma dwoma megabajtami pamięci jest po prostu CHORE - takich wymagań nie mają niektóre gry komputerowe. Pierdzielę, jeśli XP zostanie KOMPLETNIE olany przez M$, kupuję drugi dysk i instaluję lina. Owszem, trochę się namęczę, trochę mi to zajmie, pewnie nie będę idealnie się nim posługiwał - ale będę miał święty spokój, bez wodotrysków i pixel shaderów na pasku zadań.