Zobacz pojedynczy post
stary 16-06-2006, 00:56   #41
Always hunted
Użytkownik Forum

Always hunted's Avatar

Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Thais depot...

Stan: Niegrający
Imię: Petersaber
Profesja: Druid
Gildia: Silver Cross
Świat: Julera
Poziom: 43
Skille: 22/25
Poziom mag.: 49
Always hunted ma numer GG 8078836
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Onori
A to z kolegami to teraz tylko się rozmawia o Tibi, tak? On tak nazywa ludzi bo potrafią 5 godzin przegadać na temat Tibi będąc z kumplami a kolejne 5 przegrać...
ekhem, skąd ci się wzięło że 5h gadam o tibii, a drugie 5h gram w Tibię? To że mam "aktywyny gracz" pod avatarem, nie znaczy że gram więcej niż 3h dziennie...
daj któryś link do strony na której była wyszukiwarka, jak sie wpisało imię gracz to wychodziło ile gra dziennie, tygodniowo, miesięcznie, i rekord, oraz średnia czasu... to było jakoś "pskjjonet" albo coś takiego...

PS: Dzięki za tą stronkę o dzieciach neostrady

down@ podpisuję się pod tym obiema rękami, obiema nogami, głową, zębami i palcami u stóp

PS: Najpierw podnieta Bubble, potem EO, a jak Taifun zdobędzie 300lvl jako pierwszy, od razu będą tematy "Gdzie expi Taifun" Taifun player wszech czasów" itd itp, jak już było z Bubble i EO (tematy były identyczne, tyle że cyferki i imiona inne) I będziecie srać w gacie bo plxplx Taifun rox plx fritanz
Napawacie mnie obrzydzeniem

Już skopiowałem, w końcu pomysł był mój ;d
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez plafdzifego mloka
Mroku (21-03-2007 18:31)
hyba nie zaówarzyłeś ,rze to byl joke -.-'
mash problem
metalOOffcu?
Mroku (21-03-2007 18:32)
iks.IKS
PS: Dzięki za reklamę ;d

Ostatnio edytowany przez Always hunted - 16-06-2006 o 12:53.
Always hunted jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.