Zobacz pojedynczy post
stary 24-07-2004, 23:24   #56
Legendarny Sniper
Guest

Domyślny

1) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy?, moderowanie na innych forach?)
- będę całkowicie szczery i powiem, że nie mam wielkiego doświdczenia, lecz często bywam na forum tibia.pl i pisze swoje posty innym profilem (czarny sorcerer)...nie loguje sie na nia gdyz mam problemy z haslem jednak nie miala ona zadnych upomnien.
2) Doświadczenie w grze Tibia (nie najważniejsze, aczkolwiek przydatne. Lvle, osiągniecią itp)
- Gram w tibie okolo pol roku i najwyzszy lvl jaki zdobylem to 23...wiem co i jak...i nie jestem noobem. Gralem juz wszystkimi profesjami i kazda doszedlem do 20lvl+ lecz najbardziej do gustu przypadl mi palladyn stad ten profil to nick mojego palla
3) Dlaczego chcesz zostać moderatorem?
- poniewaz chce wprowadzic cos fajnego do tego forum i w jakis sposob zmienic je na lepsze
4) Czy zgadzasz się na poświęcenie części swojego wolnego czasu na moderowanie tego forum? Czy będziesz w stanie czytać głupie tematy, i odpowiadać na nie mądrze ? Czy będziesz wiedział jaki temat nadaje się do kasacji, a jaki do zamknięcia?
- alez oczywiscie kiedy bede robil sdki przed dp czesto siedze przy tibi wiec moge poswiecic czesc tego czasu na modyfikacje (na lepsze ) forum. Wiem kiedy ktos gada glupoty o tibi albo wprowadza glupi temat wiec bede wiedzial jak mu odpowiedziec nie urzywajac do tego obelg jedynie aluzji i ewentualnie wytlumaczyc na czym polega jego blad.
5) Pare słow o Sobie~ (wiek, zainteresowania, postępy w szkole =D)
- mam 15 lat i interesuje sie informatyka, ogolnie rpgami, fantaza itd. umiem pisac (chyba ) co do postepow mam 5 z polaka wiec umiem sie wyslawiac madrze i na temat
6) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje?
- gdybym uwazal ze nie nadaje sie na to stanowisko nie wypelnial bym tego formularza i nie zawracal bym sobie tym glowy )