Zobacz pojedynczy post
stary 24-07-2004, 23:25   #57
Songo
Guest

Domyślny

Witam szanownych moderatorów forum. Zapewne zdziwi was fakt, iż założyłem konto i biore udział w konkursie na moderatora 8) Owszem nieżartuję. A Tutaj adnotacje na powyższe pytania:

1: Ogólnie czytam posty na forum, ale jakoś niemiałem okazji założyć konta. Teraz takowa się nadażyła )

2: W Tibie gram od 6 miesięcy i miałem wcześniej 4 postacie bo powiem szczerze lamiłem ( Sorc 14 lvl; Knight 17lvl; pall 26lvl; Druid 20lvl ). Obecnie mam Knighta 32 lvl ze sprzetem lepszym od nawet 80lvl i dobrymi skilami

3: Jeśli pozwolicie odpowiem wam bardzo obszernie ) Otóż od paru lat interesuję się problemami innych ludzi i lubie dyskutować na różne tematy. Moderatorem niebyłem ale jestem znanym forumowiczem na stronie www.ndw.v.pl pod tym samym nikiem.

4: Czasu mogę poświęcać sporo. W wakacje na Tibie dziennie przeznaczam coś koło 7-8 godzin ( czasem więcej ) To na forum znalazłoby się z pewnością z 3-4 godzinki

5: Mam 16 lat i mieszkam w Katowicach. Zainteresowania mam dziwne i bardzo szalone:
Tibia; Projektowanie www; PHP ; MySQL; Kosmos; UFO; Inne wymiary. Głównie interesuję się wprowadzaniem w stan OOBE co jak narazie jest moim najmilszym doznaniem w całym życiu :rolleyes:

6: Czy nadaje sie na moderatora? Niestety na to pytanie wam niemogę udzielić żadnej odpowiedzi. Nie odpowiem ani "tak" ani "nie" bo niewiem sam czy się nadaje. Chyba niechcecie żebym kłamał na łamach forum Opisałem swoje umiejętności i zainteresowania.

P.S. Mam nadzieję, że ludzie szybko mnie poznają na forum