Zobacz pojedynczy post
stary 16-06-2006, 15:04   #14
Always hunted
Użytkownik Forum

Always hunted's Avatar

Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Thais depot...

Stan: Niegrający
Imię: Petersaber
Profesja: Druid
Gildia: Silver Cross
Świat: Julera
Poziom: 43
Skille: 22/25
Poziom mag.: 49
Always hunted ma numer GG 8078836
Domyślny

to kibicowanie w Tibii i te emocje to kurde totalny pokaz chamstwa rasizmu, i (sic!) faszyzmu. Polacy byli gorsi niż Brazylijczycy. Oni przynajniej nie spamują wulgaryzmów... Polacy non-stop spamowali. "je.bać niemców" "ch.uj w dupe niemcom" "niemcy popierd.olone je.bane dziw.ki" "niemcy niedorozwoje" I kto tu kobieta lekkich obyczajówa mać jest niedorozwojem?! Ja od niemców usłyszałem tylko rzeczy w stylu 'You played very good" "nice game" etc, i to nie ironicznie, a 80% polaków z czymś takim do nich.... W końcu się w*****łem, zawołałem znajomego tutora(w negatywnym sensie słowa "znajomy"), przetłumaczyłem co krzyczą, i 15 osób ma teraz bany na 30 dni....

Jeśli macie zamiar prezentować wasze menelowo-sklepowe zachowania, to nie na Julerze, a już na pewno nie w Thais, bo jak się kurde w*****ę,... mam już dosć waszych "je.bać niemców! to my przegraliśmśmy, to nasza wina a nie niemców!kurde, bez tych mundialowych "emocji"

Przepraszam za to duże coś, ale mam nieco zrąbany humor (nie, nie mundialem, mam go głęboko w dupie)....

Już skopiowałem, w końcu pomysł był mój ;d
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez plafdzifego mloka
Mroku (21-03-2007 18:31)
hyba nie zaówarzyłeś ,rze to byl joke -.-'
mash problem
metalOOffcu?
Mroku (21-03-2007 18:32)
iks.IKS
PS: Dzięki za reklamę ;d