Zobacz pojedynczy post
stary 25-07-2004, 10:17   #67
kamil20
Guest

Domyślny

1) Nie jestem zarejestrowany, ale codziennie przeglądam kazde forum , jak i tibia.pl i tibia .xx.pl.
Byłem moderatorem forum tibia.xx.pl

2) Gram po to zeby pomagac ludziom poznajacym tibie, daze zeby sie stać tutore, a potem counsellor`em, na GM mi nie zalezy, aczkolwek przydaloby sie

3) chce zostac moderatorem na innym forum, sprobowac swego doświadczenia na innym forum, poznac nowych ludzi, jak sie wypowiadajom, poprawiac, dodawac swoje opinie, karac itp ( chodz te pierwsze mozna robic jak sie zarejestrujesz )

4) W pelni sie zgadzam, poswieceic caly swoj czas ( codziennei siedze srednio 7 fodzin na necie , a 4 godziny przegladajac kade forum. Bede robic wszystko czego zodajom i wymagajom "starzy" ( sorki za to ) moderatorzy.

5) heh....mam 17 lat ( juz za rok matura ) Interesuje sie informatyka, fantastyka, ogolnie netem i komputerami . aha.....w szkole jade nd 4 czasem som 5 ale ogólnie na 4.

6) mysle ze sie nadaje, ale to od poprzednich moderatorów zalezy czy stane sie na tym forum moderatorem, czy bede godny, WYBÓR NALEŻY DO WAS.
pozdrowianie dla modów&adminów, I życze powodzenia wszystki chetnym