Zobacz pojedynczy post
stary 16-06-2006, 23:53   #35
Zami
Użytkownik Forum

Zami's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2003
Lokacja: Trzebinia/Kraków

Imię: Tateos
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Satori
Świat: Antica
Poziom: 72
Skille: 22/29
Poziom mag.: 66
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Phoelerius
780K * 12 miesiecy = 9360K, i zaraz zaczniecie mi zarzucac ze sprzedaje kase... pozatym co ten temat ma do zarabiana kasy?

Robiac glupie 50K expa dziennie mozna zrobic w rok ponad 18M expa, cos kolo 107-110 lvla to bedzie.

A co do lamania Tibia rules, kupowania/sprzedawania kasy: Nie dosc ze sam lamnisz Tibia rules to na dodatek jestes Senior Tutorem, ladnie to tak?
Wiesz moze nie czepiaj sie innych jak sam nie jestes idealny, tym bardziej ze nei masz dowodow... pozatym pisz sobie co echcesz, mam to gleboko gdzies co sobie tutaj o mnie napisze ty i twoi koledzy... Jezeli sadzisz naprawde ze lamnie Tibia rules, dlaczego mnie nie zraportujesz? Tutory maja jakies nawet specjalne forum od tego, napisz tam twoja teorie o zarabianiu kasy i itp, moze akurat ktos ci uwierzy. -.-
Ja lamie Tibia Rules? Mwahhhahhhahhha. Ok Nie mamy specjalnego forum. Mnie tez pi.erdoli co ty sobie piszesz Przykro mi, ze nie mozesz dalej expic i musisz odreagowywac na forum. Ale nie martw sie, za pol roku wojna sie skonczy bo sie wszystkim znudzi. BTW zawsze mozesz zaplacic ;D
BTW 2. zapomnialem, ze jak wojna sie skonczy to bedzie pare osob na Ciebie polowac.