Zobacz pojedynczy post
stary 17-06-2006, 00:10   #20
Buc
Użytkownik Forum

Buc's Avatar

Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Zielona Góra

Stan: Na Emeryturze
Imię: Andy Bucol
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
Poziom: 87
Skille: 85/82
Poziom mag.: 7
Buc ma numer GG 2670497
Król

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Monere
mi się wydawało, że jestem największym miciarze w tibi ale jednak nie. ty jesteś większym pirwsze słysze o tym micie poza tym level 1 nie potzrebowałby 70 lfów no może trzoszke przesadzam na pewno nie ma nic takiego z kluczem lub czymś innym bo wiele razy zabile tego minosa sam i wile razy tam zużyłem 5 lfów mam 11 level na rooku i wystarczy mi 5 lfów. Chociaż muszę przyznać, że na zwykłego mino w podZiemiach idzie mi 3 lfy to jest dziwne troszke ale nie uważam żeby było to związane ze spike swordem albo mino magiem albo ghoulem poza tym dp mino maga sie dochodzi tylko z paccem jesli ten mit jest prawdą a wydaje mi się że tak kopiemy pickiem nad maze of fury i wlazimy po prostu tak mi sie wydaje ze to prawda i tam jest albo labirynt do maina i z t5amtąd bots of ww albo na końcu jest 10 minosów i boots of waterwalking wracamy i idziemy po spike tam sie nagle ziemia zapada i wpadamy do mino maga potem teleporter i teleportuje nas do ogni i jak użyjem tego teleportera to ognie na zawsZe gasną zabieramy spike sw bo wyspa nam powoli znika i tyle
1. Ej no! Nie smiejcie sie z niego, chlopak chcial nas mocno rozbawic a Wy mu tutaj dymy robicie, bo ja osobiscie jak to czytalem to sie smialem przez lzy (lzy lecialy bo nie sadzilem ze sa jeszcze w swiecie Tibi tak malo inteligentne osoby (jezeli obrazam to sorry ale staram sie byc szczery) i osoby ktore potrafia plesc takie glupoty jak juz wiekszosc zauwazyla)). Ale pomysl z wyspa mnie dobil... wyspa znika, "armagiedon" wszyscy umrzemy a jak sie nie ewakuujesz to wpadasz do wody i jak masz malo swiming to toniesz a jak nie to mozesz plynac na maina... Heh teoria na wypasie nie ma co :/ o znakach interpunkcyjnych nie bede wspominal, juz dosc mu nawrzucaliscie

2. Szkoda Klocu ze nie moglem do konca zostac ale pierwszego hita za 2 widzialem no coz pozostaje mi tylko pogratulowac i czekac na kolejne wielkie obalanie nOObish teorii

Lece spac bo mam goni cU