Zobacz pojedynczy post
stary 25-07-2004, 13:32   #9
Matheous
Użytkownik Forum

Matheous's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.

Matheous ma numer GG 2872460 Matheous ma login Tlenu emcid@tlen.pl
Domyślny

heh^^ No po prostu wyjawiam swoje zdanie Dobrze ze sie nie znechecasz Na serio-jak dla mnie lepiej samemu narysowac ciulatego potworka, niz ze sklejek zrobic cos lepszego... Bo sklejki to noobstwo a rysowanie jest ambitne Powodzonka w robieniu... A co do tego 'zawsze bede tu mile widziany'-dziekuje...Bede z tego korzystal, he he he...)
Zrob kolejnego potworka, ale rada-Kalrdick w jakimstam temacie powiedzial, ze Tibijski potwor powinien miec wymiary 32x32 pixele lub 64x64-wiec zrob taki format, a nie potworka na pol forum I na poczatek lepiej rob humanoidy-mozesz np wziasc do Painta normalnego tibijskiego potworka, wymazac mu lowe narysowac w to miejsce wlasna, zmazac tulow narysowac wlasny itd-chodzi o to, zeby potworek wygladal bardziej Tibiowato...Rozumiesz o co mi chodzi? Zeby potworki nie byly taka swobodna wariacja Tibiopodobna, tylko zeby mozna je bylo sobie wyobrazic w Tibii... Rozumiesz? Bo ja nie