Cytuj:
ehhh...czemu wszytko dla pacc
|
Temu, że PACC płaci za grę, a FACC nie płaci.
Cytuj:
Ciesz sie, że możesz se pograć w demo wersję (tzw. FACC) tibii za darmo i bez ograniczeń czasowych... .
|
Trudno nawet nazwać to wersją demo, bo przecież FACC posiada 90% możliwości PACC'a, a wersje demo w innych grach zawierają nie więcej, jak 10% wszystkich możliwości pełnej wersji.
Cytuj:
Jestem Polakiem i za nooba nie uważam się.
|
Żaden Polak nie uważa siebie za nooba.
Cytuj:
Ty jesteś też Polakiem, tyle, że ty siebie i wszystkich Polaków uważasz za noobów.
|
Ja uważam większość Polaków za noobów, a nie wszystkich.
Cytuj:
Wiesz wytłumacze ci, są polscy noobowie, ruscy noobowie, brazylijscy noobowie, i tak w każdym kraju nooby są.
|
Ale w Polsce jest najwięcej noobów.
Cytuj:
Wkurza mnie to, ze ludzie grajacy w tibie nie zawsze mają pieniadze na PACC'a (np. 100+zl) i co teraz?
|
Jak ktoś nie ma pieniędzy to po prostu nie kupi sobie PACC'a. Tak samo jest w życiu - jak ktoś jest biedny, to nie będzie posiadał własnego helikoptera.
Cytuj:
Musza siedziec na terenach dla FACC i nie moga sie cieszyc z nowych terenow do expienia i musza siedzieć na np: przepelnionej Catedrze.
|
Zawsze lepiej ma ten, który za coś płaci, od tego, który za to samo nie płaci. Normalne. W życiu jest tak samo.
Cytuj:
I moim skromnym ( ) zdaniem Cip Soft powinien wprowadzić troszke więcej rzeczy/terenów dla FACC, bo czemu tylko po przekazaniu 100zl + mozna porzadnie pograc sobie w tibie?
|
Dlatego, że Cipsoft by zbankrutował, jakby grało więcej FACC'ów,
a mniej PACC'ów niż teraz, a wtedy byś już w ogóle sobie w Tibię nie pograł, nawet za darmo.
Bez sensu to jest twój post. Przypomina mi on "plaxowanie" noobów strapowanych w Mino Hell.
Cytuj:
fajnie by bylo jak by powstaly nowe pvp enfo swiaty, bo ich jest smiesznie malo, jednak na tych nie bedzie tak latwo jak na poprzednich (pamietam jak wtedy te swiaty powstaly to bylo strasznie "pusto" wszedzie) i latwo bylo bic exp.
|
O to właśnie chodzi, żeby panowała na takim serwerze równowaga sił, a nie rządziła jedna grupka kolesi, którzy sobie expili na pustym serwerze.
Cytuj:
teraz jak by takie wyszły to byś se nie pograł by było 2x gorzej nż na No PvP
|
Z PACC'em nie byłoby na takim serwerze trudno zrobić jakiś przyzwoity level.
Cytuj:
Nie wiem po co wszystkim te nowe swiaty
|
Nowe światy są po to, aby expowiska były mniej przeludnione i uważam tworzenie nowych światów za bardzo mądry pomysł.
Cytuj:
skoro na starych nie potraficie sie wybić to co będzie na nowych
|
Ja potrafię się wybić na każdym świecie, a im więcej będzie światów, tym lepiej będzie się expiło na każdym świecie.
Cytuj:
jakieś uzyteczne itemki by sie przydały
|
Itemów i tak jest już w Tibii wystarczająco dużo, natomiast zdecydowanie za mało jest expowisk.