Zobacz pojedynczy post
stary 25-07-2004, 15:22   #24
tomo
Użytkownik Forum

tomo's Avatar

Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Pradawne miasto 'Ssij'

tomo ma numer GG 1414152
Domyślny

Kurde mam zwalonego neta, wiec mam zamiar grac glownie w nocy (chodzi mi o godziny 1-6/7 w nocy, jak starzy juz spia ) bo wtedy mam neta superowego

Mam kilka pytaniek co do mojego expowania. Na poczatek eq:

Steel helm
Plate Armor,
Darkshield/spears
luk/kusza
brasslegs
buciki normalne (z rooka pamiatka :*)

Wiem ze eq cienkie ale gram na elysii Niedlugo sie postaram o plegsy

Skille - 49/40 lvl - 12

Na co moge huntowac i gdzie? Pacca nie mam (skonczyl sie :C), mialem zamiar isc na soldki*, ale nie wiem ktory poziom jakiej kopalni najlepiej by sie pod mojego chara nadawal... Doradz Aha, i wes pod uwage ze gram w nocy, a w nocy nie gra zbyt wiele osob wiec sie moze naprawde sporo potworkow zrespowac .

* - z niecalym bp ih , mozesz jeszcze powiedziec na ile z moim sprzetem/lvlem/skillami mi starczy jeden bpek... Ale cie zameczam kurde no

btw: Oczywiscie mowie tu o waleniu z luku bo mnie narazie nie stac na bolty

Prosze cie o pomoc bo moj pal-mentor wyjechal (braciszek tibijski), a ja wczesniej gralem sorcem wiec sie zbytnio na archerze nie znam please jakbys mogl odpisac dzisiaj bo mam zamiar w nocy ubic kilka lvli

W dzien caly czas kicki... Ludzie strzezcie sie od neta radiowego (przez antene)! To najwiekszy szajs do gieronline... Ledwo mozna na nim skrzynke emailowa sprawdzic w godzinach szczytu A ja mam szybkosc niby 128kbps a dziala tak ze szkoda slow

Lol, przydlugawy ten post wyszedl

user:Inactive jak chuj.

tomo jest offline