1. Na Forum jest od niedawna lecz na stronę i jej forum wchodzę od ponad roku. Na forum przeglądam screeny i czytam o miejscach do expienie itp. Na forum żadko się wypowiadam.
Kożystam z różnych stron o tibii lecz ta jest zrobiona najlepiej (graficznie itp.)W pobieranych programach nie ma wirusów jak na pewnej stronce.
2.Mam Druida 18 prawie 19 lev , 27mlev .Ostatnio sam ubiłem draga i orca leadera (explozja ,SD,Uhy )
3.Bardzo często przeglądam forum, w tibii mam prawie cały czas lagi i nie ma jak expic więc stoje i robie runki a w między czasie przegladm forum. Jest to bardzo ciekawe zajęcie można się dowiedzieć o miejscach gdzie mozna sobie poexpic i o tych gdzie lepiej nie chodzic.
4.Zgadzam się zaglądać na forum w wolnym czasie, na czytanie głupich tematów. Będe starał się odpowiadać na zadawane pytania. Postaram wybrać tematy do kasacji i te do zamknięcia.
5.Mam 13 lat. W szkole idzie mi bardzo dobrze mam średniom 5.2 (szóstka z informatyki i historii) Lubię grać w gry strategiczny, Rpg , przygodowe. Wiekszość czasu spędzam przy komputerze.
6.Uważam , że nadaję się na modelatora . Przynajmniej ja tak sądzę.
Co chciałbym zmienić na forum :
- Jeżeli ktoś chce ocenić czyjegoś SS to musi pisac : "Gratz fajne SS " ?? powinien rozszeżyć swoją wypowiedź do kilku zdań.
- Chciałbym aby zmienić wygląd forum. Na tibia.pl był update a co na forum ??
- Żeby na stronie były podane mapy nie tylko miast ale również ixh podziemi.
- Aby były podane ceny wszystkich produktów łuków, kusz, plecaków itp.
P.S. O właśnie nowy wygląd Downolandu tak jak na całej stronie Super.
|