Zobacz pojedynczy post
stary 17-06-2006, 21:22   #65
Mahrdis
Użytkownik forum

Data dołączenia: 13 06 2006

Domyślny

Ja bym w ogóle najchętniej zrobił filmik, na którym bym wykonał wszystkie questy rookowe zarówno dla facc jak i pacc na 1 lvlu. To by zamknelo wreszcie japy tym medrcom wszystkim co mowia ze na 1 lvlu nie da rady zabic minosa, rota itd itp. Ale niestety obowiazuje quest spoiling (a i tak wszyscy wiedza jak te questy zrobic, no ale coz glupi przepis -.-) i nie moge nic zrobic, wiec takie noobki beda caly czas mnie uczyly ze na 1 lvlu to sie nie da. Ale coz - moge przeciez wyslac filmik z wszystkimi questami na priv do takiego mistrza i chyba bede tak robil, bo mnie juz te denerwuje.

PS. Swoja droga dalem kiedys kilka filmikow (zabijanie mino i rota na 1 lvl, questy na 1 lvl) na tibia.org ale tam nie ma osobnego dzialu o rooku i zginely w tlumie uznane za nieciekawe, bo kazdy woli patrzec na demon i hydra hunty. Ale moge zrobic od nowa i pokazac niedowiarkom jesli ktos tego pragnie. Jak ktos chce to sie zglosic, a ja zrobie i mu dam.

Sorry za taki "radykalizm" w moich wypowiedziach. Moze jest nie na miejscu. Ale dobilo mnie zdanie szanownego mistrza oro profesoro Jarajssimusa, ktory ******** brednie ze "on chce zobaczyc jak ja robie solo na 1, ale ja nie chce bo nie umiem i sie boje". Po takiej wypowiedzi mozna sie zapasc pod ziemie, jak Artur Boruc po puszczonej bramce z Niemcami. :-/

A teraz pytanie do moderatorów:
Czy ja moglbym zrobic filmik i pokazac tylko samo zabijanie rotow oraz skeli 1 lvl charem na katanie quescie, czy tez to bedzie uznane za quest spoiling? (po przejsciu poisonow, drzwi bym wczesniej otworzyl i nie pokazywal klucza w backpacku tylko gdzies ukryl, drugie drzwi tez bym wczesniej otworzyl i nie wchodzil do pokoju) Czy tak moglbym zrobic czy to juz QS?

@czucie klimatu rpg w tibi
Szanowny panie Jarassimus, te 2 twoje postacie to sa twoje pierwsze postacie i dopiero od niedawna grasz w tibie dlatego czujesz klimat rpg. Tylko dlatego. Bo jeszcze ci sie tibia nei znudzila i nawet glupie zabicie trolla cie cieszy. Pozniej sie to zmieni. Pograj z pol roku i zobaczysz. Bedziesz taki sam "Speedy Gonzalez" jak my wszyscy. Stworz sobie 3 chary 50+ lvl i zacznij robic czwartego. Zobaczymy jak wtedy bedziesz czul klimat rpg (wiem z wlasnych i kumpli doswiadczen ze klimatu nie bedziesz czul w ogole )

Ostatnio edytowany przez Mahrdis - 17-06-2006 o 21:41.
Mahrdis jest offline   Odpowiedz z Cytatem