Zobacz pojedynczy post
stary 25-07-2004, 18:20   #81
Berials
Użytkownik Forum

Berials's Avatar

Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Lublin

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Isara
Domyślny Będe Czy nie będe Moderatorem? - oto jest pytanie.

1) Na forum, jestem od Listopada zeszłego roku, to jest jakieś 8 miesięcy. Osięgnieć na owym forum nie mam, pomijając żadnego upomnienia czy bana, a co do doświadczenia przy moderowaniu, jestem Administratorem na stronie o FreeMMORPGs (byłem userem, potem Modkiem a teraz jestem Adminem).
2) W TIBIE gram od roku, mialem takie chary: paladyna 23lvl (usunięty), Sorca 22lvl (kłopoty polityczne i zmiana serwa), Sorca 18lvl (zgubiłem numery bo nowe konto było).
3) Powiedzmy iż, chce pomagać na forum bardziej niż moge teraz (zgłaszaniem tematów bezsensownych itp).
4) Forum odwiedziam codziennie, więc moderowanie nie sprawi mi trudności ,a co do tematów, jak mówilem, mam doświadczenie w moderowaniu i będe wiedział co zamknąć, usunąć ,a co do bana czy upomnienia jeśli nie będe wiedział czy dać czy nie to się skontaktuje z innym modkiem.
5) Na imie mi Przemek mam 16 lat. Interesuje się Satanizmem (który także wyznaje), filozofią, muzyką Metalową i Gotycką oraz Mrocznymi aspektami życia.
6) Nie do mnie należy odpowiedź na to pytanie.
Berials jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.