jak tak patrze to mi się śmiać chce.
Krytykują was tutaj osoby które w ogóle nie mają pojęcia o opłatach za jakąś czynność i wsyzstko za drogo - bo wy byście już chcieli nie wysyłać SMS i paccana wygrać...
ehhh...
Dam wam prosty przykłąd - poproście grupke 9 letnich dzieci zeby komuś rpzekazały otwartą czekoladę - zobaczysz ile było przy daniu a ile przy dostarczeniu ;P
Cytuj:
O tak, a dodatkowo każdy powinien przechodzić test ze stosowania interpunkcji oraz umiejętności jasnego wyrażania swoich myśli. Od razu zrobiłoby się przyjemniej, prawda?
|
nom

ale też tak jakoś... pusto ^^
po prostu raj dla hostujących serwery
Cytuj:
male sprostowanie bo nie doczytalem co z tego ze 40% to zamiast 12 osób wysle 30 omg ale mi róznica jak na taki serwis po 2 lepiej 1 zeby sms kosztowal 0.60gp niz 6zł bo wysle tak czy owak wiecej ludzi i poaie madrala troche nademna jakie niby wieksze sznase jak wysle 10 sms to kazdy wysle 10 sms i szanse nadal beda takei same lol
|
1 - nie wiem czy wiesdz jak wygladaja oplaty za SMS
Wytłumaczę
wysyłąsz SMS na numer
7XYZ
gdzie YZ jest zależy od miejsca gdzie wysyłasz (36 - sms.tibia.pl)
X jest to liczba zł jakie musisz zapłacić + VAT
czyli jak masz 7128 to płacisz 1 zł + vat (łącznie 1,22 zł)
i tak dalej
To pierwsze
Dwa - ty to bierzesz jak ci by było wygodniej.
A weź pod uwagę, że (zakłądam tutaj - proszę o potwierdznie jak co od administracji) próg opłacalności czegoś takiego jest raczej - bo inaczej cała ta akcja nie miałaby sensu choćby ze wzgledu na rbak akceptacji moderatora czy osoby udostępniajacej daną usługę czy z innych nie znanych nam powodów.
Cytuj:
ki;lkanascie tysiecy ludzi tu jest jak by co 20 wyslal ta eske a wysle to oni zarobia na 100 takich pacców
|
W momencie gdy będzie możliwosć i po opłaceniu wszystkeigo co potrzebne dla strony - nadmiar tez pójdzie na PACCe
Bo wiecej nagród = większa szansa na wygranie = więcej chętnych
czyż to nie proste? ^^
Cytuj:
wiec drogie dzieci lepiej odpuscie sobie internet dopuki niedorosniecie. Jak to kiedys ktos powiedzial internet powinien byc dozwolony od 18 lat
|
Nie wiek świadczy o człowieku lecz jego dojrzałość emocjonalna oraz pare innych rzeczy - a ty w tej dziedzinie nie zdejesz się reprezentować specjalnie wybitnego poziomu co?
Cytuj:
Niezły pomysł ale niebierzcie togo dosłowinie "Pogieło was?!" 6 zł a sms chyba mało ludzi bendzie wyłać sms za 6 zł pomyslą sobie ze za 6 zł bedą bogli kupic se jakies rzeczy a jak wyslo i niewygraja to 6 zł w du** jak by kosztowalo 2 zł + vta to jeszcze by wysyłali nawet często
|
bo to dupa interes co?
za 6 zł masz szansę na nagrodę o wartości ponad 150 zł (tak? nie oirientuje się w cenie półroczniaka)
Odpuścisz sobie jedne dzwonek/gierkę czy cuś
a zresztą - nie pasuje? nie korzystaj
nikt cię nie zmusza
Tyle ode mnie- baridzje odświeżać wypowiedzi nie będę
btw - niedługo wyślę SMSa - na razie mam pare spraw
Trzeba w końcu coś zrobić na konkurs potworzasty - choć nie wiem czy się wyrobię - FCE mi zeżarł 95% czasu całego konkursu i troche kicha.