Zobacz pojedynczy post
stary 18-06-2006, 08:53   #67
Mahrdis
Użytkownik forum

Data dołączenia: 13 06 2006

Domyślny

Cytuj:
A teraz, skoro tak lubisz, to specjalnie dla Ciebie - jest to ostatnia rzecz, jaką dla Ciebie chciało mi się zrobić:
OMG Wypowiedz na forum to nie jest list i nie trzeba pisac zaimkow osobowych z duzych liter. Ale zes sie osmieszyl tym poprawianiem mojej ortografii.
Cytuj:
Wiesz... to może niech już tak pozostanie: ja sobie jestem żałosnym człowiekiem z małym IQ i czym tam sobie dodatkowo nie wymyślisz, w ogóle nie umiejącym grać w gry RPG, a choćby nawet obsłużyć programu TibiCam, zaś Ty sobie jesteś Mistrzuniem, który na 1 levelu zabija roty i minotaury. I, który chyba jedynie to umie robić z kulturą i bez chamstwa (choć obawiam się, że po obejrzeniu wymienionych filmików i w to mógłbym też zwątpić), no może jeszcze przyczepiać się do niewiele istotnych szczegółów w wypowiedziach innych. Bo na pewno nie dyskutować na forum.
No dobrze, zalozmy ze jestem chamem i nie znam sie na grach rpg. Jednak nie bedziesz mi ***** wmawial ze nie mozna zabic mino lub rota na 1 lvlu.
Cytuj:
Ale to tylko z jednego posta, bo z innych także mi się już nie chce. Za dużo wówczas by tego było, choć wtedy znalazłoby się więcej różnorodności.
Jeszcze nie zrobilem ani jednego bledu ortograficznego. Te twoje pisanie zaimkow z duzej litery jest zalosne. To ***** nie jest list!
Cytuj:
bóg wie jakie
Nie, nie powinno byc z duzej litery. Dlaczego? Bo jest wielu bogów z różnych religii, a nie tylko jeden katolicki jak do tej pory zapewne myslales.
Cytuj:
Na koniec chciałem Cię najmocniej przeprosić za to, że aż trzy razy się przeze mnie załamałeś. Naprawdę, nie chciałem, Stary ;->. No już dobrze, nie martw się. Weź sobie jakąś kurację, wtedy na pewno to jakoś przeżyjesz i będziesz dalej "łoił" w Tibię. :->
OMG. A ty wiesz ze jest cos takiego jak "ironia" oraz "przenośnia"? Slowo "zalamac sie" ja uzylem w przenosni, ale ze ty jestes intelekt nie z tej ziemi, to oczywiscie zrozumiales doslownie.
Chodzilo mi o to, ze po prostu rookstayer najpozniej na 8 lvlu powinien miec full eq zeby szybko awansowac, no ale co ja sie bede z toba sprzeczal, skoro ty sie lepiej znasz na tibii.

Dobra nie bede sie dalej klocil. Czuj se to twoje rpg jak chcesz. Ja tez se czulem jak gralem pierwszy miesiac w tibie to sie nie dziwie. Ale nie bedziesz mi ***** wmawial ze nie mozna zabic minosa albo rota na 1 lvlu!!!

Ostatnio edytowany przez Mahrdis - 18-06-2006 o 08:56.
Mahrdis jest offline   Odpowiedz z Cytatem