Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dawergo
Prawdopodobnie odejde z silvery na zawsze (lub jakis czas to sie zobaczy), mam juz dosc klotni i chodzenia w strachu ze mnie zabije jaki br bo jestem polakiem.
Pozdrawiam
Ps. Jak ktos chce pogadac pisac do Dawergo'Evil obsidia
Ps2. To nic pewnoego moze niedlugo wroce moze nigdy a moze jutro 
|
Pograłem ostatnio troszkę na świecie, o którym mówisz. Myślę, ze tam jest jeszcze gorzej niż na Silverce:
przykład, expie sobie od ok 30 minut (czyli teoretycznie mój respawn) i przychodzi 50 EK i do mnie "won", ja "dlaczego", on "s*******aj" i zaczyna mnie lać (nic więcej nie mówiąc) ...no cóż "prawo" silniejszego (no troche przesadził ja 9 lvl on 50). Ale to przecież nie BR, nie Szwed ale polak, z którym nie mam bariery językowej. I dalej tłumaczę gościowi, że byłem pierwszy, że mam 9 lvl i chcę wbić choć 10 dzisiaj (jednak widze, że mnie zabije) i mówię w końcu "ty frajerze, polaka bijesz? masz 50 lvl ja 9 i sie wyzywasz? Zabij mnie kut...ie a przyjde swoim normalnym charem" (

ściema bo nie mam tam nic innego) i wtedy on przestaje mnie lać i tekst "masz szczeście, że muszę kończyć bo spotkałbym się chętnie z Twoim innym charem" i po chwili gościa nie ma (cykor go obleciał).
Pisałem w tym czasie do Dubana prosząc o pomoc, choćby żeby napisał do gościa, ale on normalnie to olał i wcale mu się nie dziwię (może to był innny gracz niż nasz znany z Silvery) bo tam jest jego świat, jego gra i jego przyjaciele więc czemu ma się przejmować jakimś noobkiem z 9 lvl?
Morał :
wszędzie dobrze gdzie nas nie ma

ale w ostatecznym rozrachunku jest wszędzie tak samo
Nie wiem czemu teraz pipao i inne hlvl polują na polaków, może to to samo co wcześniej, a może znów ktoś narozrabiał i nie chce się przyznać ale sami powiedzcie co jest mniej przykre: śmierć od BR czy od "parówki" PL, obaj wykorzystują swoją przewagę levelową, ale w tym drugim przypadku PL okazuje się poprostu .... (hehe wiecie kim)
Więc z tym odchodzeniem to spokojnie. Są teraz ciężkie czasy dla Polaków, ale może miną? Jeśli chodzi o mnie to też miałem takie myśli ale po kilku rozmowach z przyjaciółmi gram dalej. Mało expie, mam punktowego "doła" ale jestem tu i będę, choćbym miał czekać aż wszystkich BR zbanują.
Pozdrawiam