Jak dla mnie pomysł też jest świetny. Dużo osób mówi że nakręcenie takiego wielkiego terenu to masa czasu. Ale przecież nie będzie tego robiła jedna osoba. Zobaczcie ile osób jest online, w tym ludzi z Polski i tych ktorzy odwiedzają Tibia.pl. Na pewno znajdzie sie jakaś grupa, która będzie co jakiś czas dodawała nowe tereny. Poza tym, części się to nie podoba bo może popsuć klimat i nie będzie już takiej zabawy z odkrywania co kiedyś. Jak dla mnie przecież Ci co nie chcą nie muszą z niej korzystać prawda

? Ale z drugiej strony zobaczcie ile osób codziennie zaczyna grać w tibię. Przede wszystkim takim osobom będzie to potrzebne by np. przedostać się z Thais do Carlin czy gdzieś inndziej (ja swojego czasu nie wiedziałem jak sie dostać do Kazo

). Musicie też okazać wyrozumiałość tym którzy uaktualniaja tą mapę (Modki i wszyscy inni w to zaangażowani). Nie wiem dokładnie w jaki sposób jest to robione ale zapewne nie trwa to paru minut

Będą teraz dostawali mase maili i PW więc bądźcie cierpliwi jak mapka będzie miała opóźnienia (pomyślcie ile tych filmików trzeba będzie zweryfikować

). I może jeszcze mała rada dla tych co starają się pomóc. Jeżeli już coś kręcicie to zróbcie to powoli ale dokładnie, nikt nie będzie musiał później tego po was poprawiać.
I mam takie małe pytanie. Czy miejsca questów też są potrzebne bo możliwe że gdzieś ominąłem odpowiedź na to pytanie

W sumie to sama droga i schemat wykoniana nie będzie na mapie zaznaczona ale wolałem zapytać
No to miłej pracy przy kręceniu mapki i aktualizacji jej

Możliwe że znajdzie sie jakieś miejsce które sam nakręce. Tymczasem Pozdrawiam