Zobacz pojedynczy post
stary 18-06-2006, 11:23   #68
Pavel Ches
Użytkownik Forum

Pavel Ches's Avatar

Data dołączenia: 30 05 2006

Domyślny

Cytuj:
OMG Wypowiedz na forum to nie jest list i nie trzeba pisac zaimkow osobowych z duzych liter. Ale zes sie osmieszyl tym poprawianiem mojej ortografii.
Cytuj:
Jeszcze nie zrobilem ani jednego bledu ortograficznego. Te twoje pisanie zaimkow z duzej litery jest zalosne. To ***** nie jest list!
A gdzie masz napisane, że wielkie litery obowiązują tylko w liście? Dla mnie Twoja powyższa wypowiedź jest równoznaczna z tym, że ludzi z którymi piszesz na forum nie szanujesz. A żałosne to są te "********" moim skromnym zdaniem, bo do bluzgów (tak wnioskuję po tych gwiazdakach) zazwyczaj zniżają się mało "yntelygentne" osoby.

Cytuj:
Jednak nie bedziesz mi ***** wmawial ze nie mozna zabic mino lub rota na 1 lvlu.
Cytuj:
Ale nie bedziesz mi ***** wmawial ze nie mozna zabic minosa albo rota na 1 lvlu!!!
Cytuj:
Ja bym w ogóle najchętniej zrobił filmik, na którym bym wykonał wszystkie questy rookowe zarówno dla facc jak i pacc na 1 lvlu.
Cytuj:
Swoja droga dalem kiedys kilka filmikow (zabijanie mino i rota na 1 lvl, questy na 1 lvl) na tibia.org ale tam nie ma osobnego dzialu o rooku i zginely w tlumie uznane za nieciekawe, bo kazdy woli patrzec na demon i hydra hunty.
Cytuj:
Czy ja moglbym zrobic filmik i pokazac tylko samo zabijanie rotow oraz skeli 1 lvl charem na katanie quescie
Cytuj:
Chcesz filmik z solowaniem Minotaura na 1 levelu?
eh... to bodajże z trzech Twoich postów. Aż strach pomyśleć ile to jeszcze razy się w Twoich postach pojawi. Proszę Cię w imieniu swoim i innym forumowiczów, przestań się wreszcie chwalić jaki to z Ciebie "masta", że Ty to zabijesz na 1lvl-u to i to... (ble ble) Mnie to zwisa i powiewa co Ty sobie zabijesz na jakim lvl-u, każdy sobie zabija co, kiedy, gdzie, czym chce i tyle... Sam już zauważyłeś kręcąc filmik i umieszczając go na innym forum, że "zginely w tlumie uznane za nieciekawe", więc jak widać nie tylko mnie to zwisa i powiewa, a takie pisanie o tym w co trzecim zdaniu wręcz irytuje. Nie kwestionuje, że nie można, ale po co siedzieć nabijać te skille na owcach itp., rzucać tymi spearami w niego na 1lvl-u. Skończ z tym.

Mam tylko nadzieję, że mnie nie "wygwazdkujesz" w kolejnym swoim poście, bo takie ubniżanie innym mi nie imponuje... i zresztą innym chyba też nie.
Żegnam i pozdrawiam.
Pavel Ches jest offline   Odpowiedz z Cytatem