Temat: Konkurs SMS!
Zobacz pojedynczy post
stary 18-06-2006, 12:37   #63
eerion
CS Tibia.pl Team

eerion's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2003
Lokacja: Utopia
Wpisy bloga: 2

Stan: Niegrający
eerion ma numer GG 4323111
Domyślny

ehhh
widze że dzieci prawią dalej swoje.
No, ale cóż - możemy przynjamniej podziwiać zdrowe okazy dzieci IV rzeczpospolitej...
@Topic:
Miałem wysłąć SMS, ale mi kom padł
poczekam troche jeszcze
Cytuj:
Do ludzi piszących o komercjalizacji... Komercha coraz głębiej wchodzi tibii.pl w d***, najlepiej żeby strona znajdowała się na republice.pl, a na forum działał jeden mod, który by wszystkich banował. Jeżeli serwis ma się rozwijać, to coś takiego jest potrzebne, chyba że wolicie oglądać stronę o 2 rano, kiedy można ją odpalić [darmowe serwy rox]. Ehh... po prostu szkoda gadać jak tacy ludzi wypowiadają się na temat komerychy np. raperów. Niech będzie Mezo, chłopak się dorobił i co? ma przestać nagrywać płyty i wrócić do piwnicy, ale nie robić komerchy. Tak samo jest z tibia.pl, ciężką pracą udało im się stworzyć wspierany przez CipSoft serwis o grze, a nie jak org.pl serwis dla lamerów, którzy wszystko robią na skróty i mikrofalówki nie potrafią bez macra włączyć.
Dobry xD
No, ale wiesz
PRzez te dzieci przemawia zazdrość oraz masa kompleksów jakie się nabaiwły siedząc pół dnia przed kompem...
Nie poradzisz nic na to - bo to się lecz tylko ołowiem
Cytuj:
Btw. Pytanie wrecz smieszne ;D
Tu chodzio sciagnięcie klientów.
Jak juz pisałem
więcej chętnych = wiecej kasy = więcej nagród = jeszcze więcej chetnych...
Cytuj:
Zauważcie że jakoś wcześniej sobie nasza ekipa radziła bez tych smsów, reklam, pacców.
Poprostu wasi kochani adminowie chcą sobie zarobić i tyle na jelonkach a jeleni nie brakuje, słychać ich i widać na forum i nie tylko.
Paranoja =.=

KoMeRchA
Owszem, tylko popatrz z innej strony - jak często wcześniej były konkursy i inne możliwości wygrania PACC?
A ile jest teraz i pomyśl ile będzie jeżeli część kasy z SMS (jeżlei będzie dużo) pójdzie także na konkurs - będzie na tyle dużo konkursów żeby każdy mógł znaleźć coś dla siebie i żebyście rpzestali marudzić że nie dla was konkurs bo to nie wasza dziedzina...
Cytuj:
Wy już dobrze wiecie ile tych smsów dojdzie a dla ściemy przedłużycie czas wysyłania smsów żeby hajs scharpić. Jeszcze zobaczymy ; ))

Pozdrowionka bosalku i nie wiem kto tam jeszcze to wymyślił... śmieszne ; d

Straszne. Nie wyobrażałem se was takich... Jak zacząłem czytac forum to było jeszcze jak się odezwać do moda admina a teraz wielcy królowie i tylko hajs by zgarniali ; ]
Żaaaal!
Wracaj dziecko do Giertycha - bo jak tamten wszędzie widzi homoseksualistów i SLd to ty zaczynasz wszędzie komerche widzieć.
ehhhh...
A najgorsze jest to, że my się tu nagadamy, a ten dzieci i tak to oleją i będą dalej swoje.
No, ale cóż - przynjamniej próbowałem
edit:
@Sir EMilio:
Przeczytaj wcześniejsze posty z łaski swojej, albo zapoznaj się na jakiej zasadzie działa opłacenie przez SMS i ile pieniedzy zostaje zabranych m.in. przez operatora sieci
Jak mnie denerwują lduzie którzy przeczytali topic i nie czytając innych wypowiedzi piszą to co juz było xxx razy poruszany...
Wpuścić takiego maniaka do tematu o anime

eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni.

Ostatnio edytowany przez eerion - 18-06-2006 o 12:57.
eerion jest offline