ehhh
widze że dzieci prawią dalej swoje.
No, ale cóż - możemy przynjamniej podziwiać zdrowe okazy dzieci IV rzeczpospolitej...
@Topic:
Miałem wysłąć SMS, ale mi kom padł

poczekam troche jeszcze
Cytuj:
Do ludzi piszących o komercjalizacji... Komercha coraz głębiej wchodzi tibii.pl w d***, najlepiej żeby strona znajdowała się na republice.pl, a na forum działał jeden mod, który by wszystkich banował. Jeżeli serwis ma się rozwijać, to coś takiego jest potrzebne, chyba że wolicie oglądać stronę o 2 rano, kiedy można ją odpalić [darmowe serwy rox]. Ehh... po prostu szkoda gadać jak tacy ludzi wypowiadają się na temat komerychy np. raperów. Niech będzie Mezo, chłopak się dorobił i co? ma przestać nagrywać płyty i wrócić do piwnicy, ale nie robić komerchy. Tak samo jest z tibia.pl, ciężką pracą udało im się stworzyć wspierany przez CipSoft serwis o grze, a nie jak org.pl serwis dla lamerów, którzy wszystko robią na skróty i mikrofalówki nie potrafią bez macra włączyć.
|
Dobry xD
No, ale wiesz
PRzez te dzieci przemawia zazdrość oraz masa kompleksów jakie się nabaiwły siedząc pół dnia przed kompem...
Nie poradzisz nic na to - bo to się lecz tylko ołowiem
Cytuj:
Btw. Pytanie wrecz smieszne ;D
|
Tu chodzio sciagnięcie klientów.
Jak juz pisałem
więcej chętnych = wiecej kasy = więcej nagród = jeszcze więcej chetnych...
Cytuj:
Zauważcie że jakoś wcześniej sobie nasza ekipa radziła bez tych smsów, reklam, pacców.
Poprostu wasi kochani adminowie chcą sobie zarobić i tyle na jelonkach a jeleni nie brakuje, słychać ich i widać na forum i nie tylko.
Paranoja =.=
KoMeRchA
|
Owszem, tylko popatrz z innej strony - jak często wcześniej były konkursy i inne możliwości wygrania PACC?
A ile jest teraz i pomyśl ile będzie jeżeli część kasy z SMS (jeżlei będzie dużo) pójdzie także na konkurs - będzie na tyle dużo konkursów żeby każdy mógł znaleźć coś dla siebie i żebyście rpzestali marudzić że nie dla was konkurs bo to nie wasza dziedzina...
Cytuj:
Wy już dobrze wiecie ile tych smsów dojdzie a dla ściemy przedłużycie czas wysyłania smsów żeby hajs scharpić. Jeszcze zobaczymy ; ))
Pozdrowionka bosalku i nie wiem kto tam jeszcze to wymyślił... śmieszne ; d
Straszne. Nie wyobrażałem se was takich... Jak zacząłem czytac forum to było jeszcze jak się odezwać do moda admina a teraz wielcy królowie i tylko hajs by zgarniali ; ]
|
Żaaaal!
Wracaj dziecko do Giertycha - bo jak tamten wszędzie widzi homoseksualistów i SLd to ty zaczynasz wszędzie komerche widzieć.
ehhhh...
A najgorsze jest to, że my się tu nagadamy, a ten dzieci i tak to oleją i będą dalej swoje.
No, ale cóż - przynjamniej próbowałem

edit:
@Sir EMilio:
Przeczytaj wcześniejsze posty z łaski swojej, albo zapoznaj się na jakiej zasadzie działa opłacenie przez SMS i ile pieniedzy zostaje zabranych m.in. przez operatora sieci
Jak mnie denerwują lduzie którzy przeczytali topic i nie czytając innych wypowiedzi piszą to co juz było xxx razy poruszany...