Dopiero co zarejestrowałem sie na Forum Tibia.pl. Powód jest bardzo prosty prosty - chciałbym zostać moderatorem na tymże forum. A to moje preferencje:
1) Nie jestem co prawda starym uzytkownikiem tego forum (zarejestrowałem się dzis...

) - chociaż prawie codziennie czytam nowe posty. Moderowałem na w pełni profesjonalnych forach takich jak na przykład:
www.sfd.pl (Kosa KK)
Dysponuję szeroką wiedzą o HTML'u i PHP. Potrafię programować w Delphi.
W swoim życiu spłodziłem ładnych parę stronek... (
www.superbike.kgb.pl www.madziaiprzyjaciele.friko.pl www.gim4.pilnet.pl -współtwórca)
W razie jakiś problemów ze stroną mogę służyć szeroko pojętą pomocą.
2) W tibię gram od ponad roku (czerwiec 2003) obecnie gram na serwerze Nova (27 elite knight) wcześniej grałem także na Antice i Isarze.
3) Chciałbym zostać moderatorem, aby "posprzątać" na forum i pomagać tym, którzy tej pomocy potrzebują.
4) Na 100% TAK! Co do głupkowatych postów i dylematów "skasować czy nie" - mam doświadczenie z sfd.pl.
5) Mam 16 lat, interesują mnie motocykle, sztuki walki (TaeKwon-do), programistyka, gry RPG i symulacyjne. w szkole idzie mi lepiej niż dobrze, ale nie idealnie
W moich oczach nadaję się na tą posadę, ale decyzja o przyjęciu mnie nie należy do mnie...

)
Co do mojej krótkiej obecności na forum- jeżeli zajdzie taka potrzeba, mogę przjść okres próbny...