Zobacz pojedynczy post
stary 25-07-2004, 19:34   #85
Bierkoff
Użytkownik forum

Bierkoff's Avatar

Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Piła

Stan: Na Emeryturze
Imię: Old Mnich
Profesja: Elite Knight
Świat: Xerena
Poziom: 55
Skille: 81/74
Poziom mag.: 6
Bierkoff ma numer GG 2300038
Domyślny Podanie

Dopiero co zarejestrowałem sie na Forum Tibia.pl. Powód jest bardzo prosty prosty - chciałbym zostać moderatorem na tymże forum. A to moje preferencje:

1) Nie jestem co prawda starym uzytkownikiem tego forum (zarejestrowałem się dzis... ) - chociaż prawie codziennie czytam nowe posty. Moderowałem na w pełni profesjonalnych forach takich jak na przykład: www.sfd.pl (Kosa KK)
Dysponuję szeroką wiedzą o HTML'u i PHP. Potrafię programować w Delphi.
W swoim życiu spłodziłem ładnych parę stronek... (www.superbike.kgb.pl www.madziaiprzyjaciele.friko.pl www.gim4.pilnet.pl -współtwórca)
W razie jakiś problemów ze stroną mogę służyć szeroko pojętą pomocą.

2) W tibię gram od ponad roku (czerwiec 2003) obecnie gram na serwerze Nova (27 elite knight) wcześniej grałem także na Antice i Isarze.

3) Chciałbym zostać moderatorem, aby "posprzątać" na forum i pomagać tym, którzy tej pomocy potrzebują.

4) Na 100% TAK! Co do głupkowatych postów i dylematów "skasować czy nie" - mam doświadczenie z sfd.pl.

5) Mam 16 lat, interesują mnie motocykle, sztuki walki (TaeKwon-do), programistyka, gry RPG i symulacyjne. w szkole idzie mi lepiej niż dobrze, ale nie idealnie

W moich oczach nadaję się na tą posadę, ale decyzja o przyjęciu mnie nie należy do mnie... )

Co do mojej krótkiej obecności na forum- jeżeli zajdzie taka potrzeba, mogę przjść okres próbny...
Bierkoff jest offline